1r Torneig de Pàdel i Networking de Barcelona i El Maresme

A Padel
Font: Costa de Barcelona Maresme

Es tracta d’una iniciativa que permet connectar empreses, serveis i productes amb uns altres dins de la mateixa àrea geogràfica mitjançant el torneig i diferents actes de networking empresarial.

Durant tres setmanes entre els mesos d’abril i maig del 2017, relacionarem més de 100 empreses i jugadors en un ambient relaxat combinant esport, ponències, xerrades i cafès.

El torneig començarà el dijous 20 d’abril amb una presentació i l’acte principal de networking a l’Hotel Atenea Port de Mataró, per després donar pas a una tarda plena d’activitats per fomentar les relacions entre els assistents. Cal omplir el següent formulari ja que és un acte aforat.

Els partits es jugaran des del 22 d’abril fins al 13 de maig, de 17 h a 22 h i podran participar parelles en els tres grups; masculí, femení i mixt, i en les tres categories; A, B, C amb un mínim de quatre partits de lliga.

Els convidem a inscriure els seus partcipants, tots ells aplicant el preu promocional de 140 € per parella. El regal de benvinguda per a tots els jugadors consta d’un paleter Nox Elite i dues tovalloles del torneig, a més per als finalistes i guanyadors del torneig lliurarem premis com a motocicletes, bicicletes, viatges, rellotges, etc.

D’altra banda, el 13 de maig celebrarem el Sopar de Cloenda amb el lliurament de premis i el lliurament d’un buc amb tota la informació i contactes de les empreses participants, tant en el torneig com a patrocinis i espònsors

 

 

You may also read!

L’esport que està causant furor

En els últims temps s’està posant de moda una nova disciplina esportiva, importada dels Estats Units, que està causant

Read More...

Juli Giner aspira a l’europeu dels Superpluma

El Boxejador de Premià de Dalt, Juli Giner, conegut com ‘The Rock’, s’enfrontarà aquest dimecres al púgil anglès Martin Joseph Ward pel cinturó continental

Read More...

Marta Bach, la ‘castellera’ de l’aigua

Marta Bach és un meravellós exemple del triomf del treball ben fet des de la base. Es va tirar

Read More...

Deixa un comentari:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu