Sant Pol de Mar

Clàudia Luna, del CN Mataró, guanya la prova femenina

SANT POL DE MAR

Clàudia Luna, del CN Mataró, guanya la prova femenina

El triatló de Sant Pol de Mar és una prova esportiva combinada i de resistència, en el qual el participant realitza tres segments: natació, ciclisme i cursa a peu. L’ordre és l’assenyalat i el cronòmetre no s’atura durant tota la competició. Es va celebrar el diumenge 18 de setembre amb sortides a les nou del matí. Les distàncies van ser: natació, 750 metres; ciclisme, 20 quilòmetres i cursa a peu 5 quilòmetres.

La competició es va realitzar en el Parc del Litoral, al costat de la riera i la platja de Sant Pol de Mar, on es va situar l’area de transició i la zona de sortida i arribada.

Erik Guillem Steninger (Flor de Triatló) i Claudia Luna (C.N. Mataró), van ser els guanyadors d’aquesta prova que forma part del “Tricircuit” i que també és puntuable pel Circuit Català. Aprofitant la treva climatològica del diumenge, però amb un mar que ha baixat radicalment la seva temperatura, la població del Maresme va reunir a la sortida a prop de 375 participants. Els homes del C.I. Rayoteam van guanyar en l’apartat de clubs, juntament amb les dones del C.N. Mataró.