Connect with us

Tennis i Bàdminton

Albert Ramos, subcampió en Montecarlo

El tenista de Mataró, Albert Ramos va aconseguir la victòria més important de tota la seva carrera professional en batre al número 1 del món, el britànic Andy Murray, per 2-6, 6-2 i 7-5, en els vuitens de final del torneig Masters 1.000 de Montecarlo. Albert va ser capaç d’aixecar un 0-4 en contra en l’últim set, la qual cosa va donar més valor al seu gran triomf.
La marxa de Ramos pel prestigiós torneig monegasc va arribar fins a la gran final, on li esperava Rafael Nadal. El duel entre espanyols va caure del costat del mallorquí per 6-1 i 6-3 en 76 minuts. Era la desena vegada que Nadal guanyava en Montecarlo, el seu títol 50 sobre terra batuda, amb el que supera a l’argentí Guillermo Vilas, amb un més, el 70 en total del seu palmarès i el 29 Masters 1.000, situant-se a un del serbi Novak Djokovic, en aquesta categoria.
Ramos, vigent campió espanyol, va realitzar un torneig extraordinari, demostrant que als seus 29 anys ha aconseguit la maduresa en la seva carrera tenística. Albert va ser triat recentment millor esportista de Mataró de 2016.