Aya Sport: neix la primera App per ajudar econòmicament als clubs

In Empreses, Entitats

MATÍAS FERNÁNDEZ ÉS EL SEU IMPULSOR

Més de 700 esportistes d’elit donen suport a la iniciativa

Més de 700 esportistes de primer nivell, de totes les disciplines esportives, han donat personalment el seu suport a Aya Sport. Aixó ens dona una idea de la gran sensibilitat que ha despertat aquest projecte a tota la comunitat esportiva

DESPRÉS DE CINC ANYS D’ESTUDI I DESENVOLUPAMENT

Estem davant d’una iniciativa d’emprenedoria social i un projecte de ciutat dirigit a tots el clubs esportius amb la participació dels comerços locals. Els socis i clubs adscrits al programa podran destinar el descompte al club que hagin triat.

Una vegada descarregada l’aplicació, els usuaris decidiran a quin club volen ajudar

El Maresme està d’enhorabona. Gràcies a una iniciativa de Matías Fernández, entusiasta empresari i amant de tots els esports, i després de cinc anys de desenvolupament i estudi, els clubs de la nostra comarca tindran l’oportunitat de beneficiar-se de l’ajuda solidària de tota la comunitat a través de les compres que els usuaris realitzen en els comerços associats a la campanya. Matías ho resumeix dient que “Aya Sport és una iniciativa de emprendiment social amb finalitats solidàries que pretén donar suport al comerç de proximitat, a l’esport local i obra social”.

Aya Sport és un projecte per a la ciutat i comerços locals a través de les noves tecnologies. Una generació que es mou a través de mòbils intel·ligents i tauletes i que comunica i comparteix els seus moviments i les seves accions i els seus projectes.

És una eina solidària que uneix a persones, clubs, entitats i comerços locals

Els clubs i particulars que se sumin a aquesta iniciativa hauran de descarregar-se en el seu Smartphone o Tablet l’aplicació gratuïta d’Aya Sport: “Tots els comerços associats oferiran un descompte que es podrà veure des de la plataforma. Quan un usuari realitzi una compra, el comerç li farà el descompte que ofereix al moment, validarà la compra i posteriorment el soci podrà veure en el seu compte d’Aya Sport el descompte que anirà destinat al club que hagi decidit en registrar-se i a altres ajudes socials”, explica Matías Fernández.


ELS CLUBS

Com s’ajuda als clubs esportius?

Una vegada estigui registrat el club en la plataforma, haurà de fer saber de l’existència d’Aya Sport als seus socis. Aquests afiliats, una vegada registrats en Aya Sport, seleccionaran donar part el seu descompte a aquest club. Per cada compra que realitzi el soci, es destinarà una part del descompte al mateix. Aya Sport lliurarà al club esportiu la totalitat de les quantitats recaptades pels seus socis i així poder fer ús d’aquests diners.

Quins avantatges obté el club?

3 Ingressos per millorar la seva situació econòmica.

3 Opció de col·laborar en els esdeveniments que s’organitzin.

3 Beneficiar-se de les campanyes de màrqueting i comunicació.

 

 

You may also read!

LO RIU DÓNA LA VICTÒRIA AL FEMENÍ DE MATARÓ

L’equip absolut femení segueix al capdavant de la classificatòria, a falta de tres regates per acabar la lliga. Diumenge

Read More...

Bàrbara Cornudella Sara López, Caminant cap a Tòquio 2020

Van néixer amb la música dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 i, des de molt nenes, el mar i

Read More...

Rosó Buch, l’alegria personificada

Vitalista, simpàtica i guanyadora, va sortir del seu Mataró natal per convertir-se en una de les millors jugadores del bàsquet

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu

Dona un cop d’ull a l’edició de juliol agost