Connect with us

Bàsquet

El Mini 2006 Bàsquet 3 Viles es proclama campió de Catalunya

El Mini 2006 del Bàsquet 3 Viles (Club Bàsquet de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç Montalt i Caldes d’Estrac) és va proclamar campió de Catalunya per primera vegada a la història del club al campionat disputat a la Seu d’Urgell. Ho va fer derrotant a quarts de final al Lleida, a semifinals al Morell i a la final a l’autèntic dominador de la competició els últims anys com és el Joventut de Badalona.

Aquest títol s’afegeix a un llarg nombre d’èxits durant la temporada, com són acabar la primera fase de Nivell A imbatuts, i campions de la Segona fase A1. I també el gran paper realitzat a la Copa d’Espanya de categoria Aleví disputada a València, on van aconseguir la medalla de bronze, imposant-se a l’Estudiantes en el partit pel tercer i quart lloc. El capità de l’equip, Roger Sandoval, va ser triat per al quintet ideal del campionat.