Esport amb totes les garanties

In Sense categoria

PLA D’UTILITZACIÓ 2020-21: PROTOCOLS, NORMATIVES I PROCEDIMENTS

Des de el 1 de setembre, l’Ajuntament de Calella, mitjançant l’Àrea d’Esports, aplica protocols, normatives i procediments per tal de facilitar la gestió d’entitats esportives, clubs esportius, grups i organitzadors en general d’activitats de caràcter esportiu.

Enguany, i en base al desconfinament progressiu de la pràctica esportiva a Catalunya, aturada per la pandèmia de la COVID-19, Calella ha volgut esperar fins el darrer moment per informar dels protocols, normatives i procediments que han de permetre poder garantir una certa, alhora que limitada, normalitat per començar les activitats esportives.

D’aquesta manera, i per fer-ho fàcil, només es contemplen dos formats bàsics: Activitats esportives continuades durant tota la temporada, amb afectació a les instal•lacions esportives municipals (entrenaments, competicions regulars, classes, etc…) i activitats esportives puntuals amb afectació o no a les instal•lacions esportives municipals (esdeveniments esportius extraordinaris, torneigs, trobades, partits amistosos, marxes populars, estades, concentracions, etc…).

ACTIVITATS ESPORTIVES CONTINUADES I PUNTUALS

Les activitats continuades de pràctica esportiva inclou bàsicament totes les activitats contemplades en el Pla d’Utilització 2020-21, on hi participen bàsicament les entitats esportives, clubs, grups i escoles.
Les activitats puntuals són totes aquelles activitats de caràcter especial, singular o extraordinari i no continuades en el temps. Totes dues han de seguir els següents protocols:
1r. L’entitat organitzadora ha d’elaborar i presentar un protocol conforme l’activitat o activitats a realitzar de forma continuada compleixen les mesures de seguretat, higiene i salut.
2n. L’entitat organitzadora ha de garantir la distància de seguretat de 1,5 m, l’ús de la mascareta (excepte en el moment de fer la pràctica esportiva), la higiene i rentat freqüent de mans i la desinfecció del material utilitzat.


3r. L’entitat organitzadora ha de presentar el “Formulari Activitat Esportiva – Entitat organitzadora” abans de l’inici de qualsevol activitat.
4t. L’entitat organitzadora ha de presentar la “Declaració Responsable Seguretat Higiene Salut”.
5è. L’entitat organitzadora ha de disposar de les declaracions de responsabilitat de les persones participants a l’activitat.
. Les activitats esportives que impliquen entrenaments, partits, competicions o similars d’esports col·lectius, exigeixen la participació de grups estables. No es poden admetre activitats esportives de caràcter col·lectiu amb la participació de grups no estables.
7è. L’entitat organitzadora ha de garantir en tot moment la traçabilitat de l’activitat esportiva, disposant d’un document d’identificació i control dels esportistes, organització i públic.
8è. A les instal·lacions esportives municipals s’han de respectar en tot moment els aforaments màxims establerts per la normativa vigent. Són els següents:

• Instal.lacions Esportives Fàbrica Llobet (tennis taula): 48 persones
• Fàbrica Llobet (boulder): 30 persones
•  Piscina Municipal “Dorly Ströbl”: 62 persones
• Zona Esportiva “La Muntanyeta” (pistes d’atletisme): 32 persones (en obres)
• Zona Esportiva La Muntanyeta (camp de futbol 7): 24 persones (en obres)
• Zona Esportiva La Muntanyeta (pista poliesportiva coberta): 32 persones
• Zona Esportiva La Muntanyeta (pistes de bitlles catalanes):12 persones
• Zona Esportiva La Muntanyeta (gimnàs CA Calella): 12 persones
• Camp de Futbol de Mar: 48 persones
• Pavelló Municipal d’Esports Parc Dalmau (bàsquet): 15 persones/pista transversal
• Pavelló Municipal d’Esports Parc Dalmau (bàsquet): 17 persones/pista central
• Pavelló Municipal d’Esports Parc Dalmau (handbol): 15 persones/pista transversal
• Pavelló Municipal d’Esports Parc Dalmau (handbol): 32 persones/pista central
• Grades, en general: Ocupació màxima, 33% a l’aire lliure i 25% en recintes tancats
• Vestidors i dutxes, en general: 3 m2/persona (no superar el 50% de l’aforament)

You may also read!

Marta Martorell. Alcaldessa de Tiana

“L’esport és un eix estratègic, una forma de vida que fa poble” Marta Martorell i Camps (ERC) va néixer

Read More...

‘VESTIDES’ PER GUANYAR

Equip femení de waterpolo Centre Natació Mataró Arrenquen la temporada 2020-21 amb les ales desplegades i amb la il·lusió

Read More...

JORDI MATAS President del Consell Esportiu del Maresme

AMB LA TORNADA DELS NENS I NENES AL COL·LEGI, TAMBÉ ES POSA EN MARXA UNA PART MOLT IMPORTANT DE

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu