Gran èxit de les “I Olimpíades de la Gent Gran”

In Ajuntaments

Fotos de  M. Cánovas

Del 16 al 21 de juliol, Calella va acollir les “I Olimpíades de la Gent Gran” amb més de 200 persones inscrites. Es van inaugurar a l’incomparable marc del Far de Calella i una de les torxes que van portar la flama dels Jocs de Barcelona 1992 va ser l’encarregada d’encendre el peveter, portada per una vintena de voluntaris. 

Les Olimpíades de la Gent Gran han format part del conjunt d’activitats que s’han organitzat enguany per celebrar que Calella és la primera Capital Catalana de l’Esport, capitalitat atorgada per la Fundació Catalana per l’Esport. Calella ha estat pionera en l’organització d’unes Olimpíades esportives adreçades al col·lectiu de majors de 65 anys. La iniciativa va sorgir de la junta de l’Espai Caixa amb la voluntat d’incentivar l’exercici físic i la pràctica d’esports, també amb el pretext de fer relacions socials.

Es van celebrar proves de velocitat i resistència, partits de bàsquet, bitlles, escacs, futbolí humà, natació, petanca, bàsquet, atletisme i orientació. Durant tota la setmana de la competició es van viure moltes emocions, diversitat en l’esport i intensitat, i la bona acollida ja fa pensar en la celebració d’una segona edició d’aquí a quatre anys. Cal destacar els prop de 70 voluntaris que van ajudar a la perfecta organització de les proves.

Prop de 200 esportistes de més de 65 anys i 70 voluntaris van ser els protagonistes  d’aquesta gran festa

L’acte de cloenda va ser una festa on van participar els Udols de Foc i els Grallers i Geganters de Calella. Durant l’acte, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va voler destacar l’energia per part de tots els participants i la col·laboració de diferents entitats de la ciutat, com els Udols de Foc, els Geganters de Calella, l’AVAH, el Club Natació Calella i Calella Marxa: “Una vegada més es mostra allò que moltes vegades dic, que no hi ha res més important que una ciutat amb ànima, així com les sinergies que fan que altres entitats se sumin i tot plegat faci que tinguem una molt bona organització, però sobretot, una molt bona xarxa de voluntariat i de sentiment de ciutat”, va dir l’alcaldessa.

L’alcaldessa, Montserrat Candini amb els regidors d’Esports i Salut repartint premis

You may also read!

La nova pilota oficial per la temporada 2020-2021

Els clubs del futbol i futbol sala català ja poden fer la petició per rebre l’ajut en pilotes per

Read More...

L’FCF aprova un pla econòmic post Covid-19 amb més de 6,8M€ d’ajuts per clubs i federats

La Junta Directiva de l’FCF activa el paquet d’impuls econòmic més important de la història del futbol i futbol

Read More...

COMUNICAT OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

Comunicat oficial PDF Aplicació dels efectes classificatoris PDF Llistat informatiu PDF    

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu