Premià de Dalt millora la seva Anella Esportiva

In Esport Local, Insta·lacions

NOVA INSTAL·LACIÓ AL MUNICIPI

L’ampliació del pavelló poliesportiu municipal de Premià de Dalt ja és una realitat. Cal recordar que el pavelló és la seu de quatre entitats esportives (Club Bàsquet Premià de Dalt, Club Futbol Sala Premià de Dalt, Club Vòlei Premià de Dalt Maresme i Club Patinatge Premià de Dalt), i diàriament hi passen més de 400 esportistes, una dada que feia imprescindible la seva ampliació. L’accés al nou espai es fa des de la planta baixa, a través de les portes de l’edifici preexistent que actualment comuniquen amb la pista exterior i que s’utilitza com a porta d’accés de mercaderies. Al seu interior hi ha una passera que servirà com una petita zona de públic i per mantenir les sortides d’emergència de l’actual pavelló. Sota la passera hi ha dos vestíbuls d’independència de les sortides d’emergència i quatre petits recintes per a material esportiu.
Es tracta d’un recinte tancat aprofitant els elements arquitectònics preexistents i connectat al pavelló, cosa que permet utilitzar els serveis comuns de l’equipament inicial. La construcció de l’ampliació del pavelló ha tingut un cost d’1.058.199,79 euros.

Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt, ens explica que “el nou pavelló és el segon pas de l’ambiciós projecte d’anella esportiva (el primer va ser el trasllat del skatepark al biciparc La Poma per poder fer aquesta ampliació). Ara tenim un nou espai per desenvolupar entrenaments de qualitat per als nostres esportistes petits i grans i alliberem la pista exterior per construir el tercer objectiu, que serà la piscina coberta municipal, que iniciarem aquest any la licitació de projecte, construcció i gestió”.
Triadó vol posar èmfasi en el fet que “aquest nou equipament que hem acabat ara, com tot el que fem, ho hem fet sense endeutar-nos ni apujar impostos, gràcies a una rigorosa gestió econòmica i aconseguint subvencions, com la que hem obtingut de 600.000 euros de la Diputació de Barcelona”.

You may also read!

Marta Martorell. Alcaldessa de Tiana

“L’esport és un eix estratègic, una forma de vida que fa poble” Marta Martorell i Camps (ERC) va néixer

Read More...

‘VESTIDES’ PER GUANYAR

Equip femení de waterpolo Centre Natació Mataró Arrenquen la temporada 2020-21 amb les ales desplegades i amb la il·lusió

Read More...

JORDI MATAS President del Consell Esportiu del Maresme

AMB LA TORNADA DELS NENS I NENES AL COL·LEGI, TAMBÉ ES POSA EN MARXA UNA PART MOLT IMPORTANT DE

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu