Connect with us

Clubs

Rècord absolut d’equips inscrits

La Copa Catalunya de futbol sala s’ha consolidat com la competició de referència per als clubs arreu del país. Un torneig que es disputa a eliminatòries a partit únic (l’FCF calcula el coeficient de tots els participants) i que representa un gran atractiu per als que hi prenen part. Va començar a disputar-se el passat dia 19 de novembre i durarà tota la temporada, ja que es juga de forma paral·lela a les diferents lligues de cada categoria.

El FC Barcelona ha estat l’últim guanyador de la Copa Catalunya masculina

Estem parlant d’una competició que ha experimentat un creixement espectacular, ja que ha passat de 363 equips la temporada que es va posar en marxa (la 2014-2015), als 1.235 amb què es va tancar la inscripció a finals del mes d’octubre. Una Copa que ningú vol perdre’s i en la qual participa tota la família del futbol sala, des de prebenjamins fins a sèniors

Les finals de cada categoria, exceptuant les de sènior, es disputaran durant la celebració anual de la Festa del Futbol Català, que tindrà lloc a mitjans de juny de l’any que ve. Pel que fa als sèniors, serà al setembre o l’octubre quan es dugui a terme l’espectacular ‘Final Four’, que veurà els quatre millors equips masculins de Catalunya i els dos femenins.

La Copa Catalunya ha calat molt profundament en tot el teixit del futbol sala català. El Maresme no és una excepció, ja que tots els clubs del nostre territori han inscrit pràcticament a la totalitat dels seus equips. Alguns, per proximitat geogràfica, començaran competint en la delegació de Girona.