Connect with us

Atletisme

10a. EDICIÓ DE LA MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME

El Jaafari i Becerra, guanyadors sense rival

Adberrahim El Jaafari (1:07:01) i Janeth Becerra (1:20:58), tots dos corredors del club La Sansi, es van proclamar amb autoritat guanyadors de la 10a edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme, que va transcórrer pels carrers de Sant Susanna, Malgrat de Mar, Pineda Mar i Calella. Ells dos també van ser els guanyadors de l’edició del 2016.

Amb una participació de més de mig miler d’atletes, la prova forma part del calendari del Gran Premi Challenge Diputació de Barcelona i també inclosa dins el Circuit Maresmenc de Curses.

Fins al quilòmetre 10, El Jaafari portava temps de rècord, marca que ostenta ell mateix des de l’any 2015 amb un crono de 1:05:55.

A la segona part de la cursa, El Jaafari va baixar el ritme i finalment va entrar en meta amb un temps de 1:07:01. Finalment, doncs, no ha pogut batre el seu propi rècord. El primer català classificat va ser Marc Garcia de Corredors.cat amb un temps de 1:12:57 i el primer atleta maresmenc va ser Issam Mounir, del Tricbm. Mounir va entrar en sisena posició amb un temps de 1:14:54.

Pel que fa a les noies, Janeth Becerra de La Sansi, tot i els seus problemes de salut que de mica en mica va superant, es va imposar amb autoritat. L’atleta de Bolívia va encapçalar tota la cursa imposant-se amb un temps de 1:20:58.