4 anys, 40 números i 400.000 exemplars

In Sense categoria

GRÀCIES INFINITES!

L’abril de 2017 va arrencar l’aventura d‘ESPORTIU MARESME amb un únic objectiu: fer un periodisme de proximitat, estar al costat dels nostres esportistes, clubs, entitats, associacions i ajuntaments. Donar-los visibilitat, reconeixement i convertir-nos en l’aparador dels seus èxits i treball diari.

ESPORTIU MARESME fa un enorme esforç per estar present en els 30 municipis de la nostra comarcal, sent l’única publicació gratuïta que ho fa. Estem en tot el territori perquè ens importen tots els nostres municipis, siguin grans o petits.

Després d’aquest llarg camí, podem dir amb orgull que ens hem convertit en la gran referència de la família esportiva del Maresme gràcies als nostres reportatges de qualitat, entrevistes i obsessió per fer valdre el mèrit dels nostres esportistes. Ells són els grans protagonistes d’aquesta història.

Hem realitzat més de 1.000 articles en aquests quatre anys i som l’única publicació gratuïta que està present en els 30 municipis del Maresme

Hem fet més de mil articles en aquests quatre anys i en cadascun d’ells ens hi hem deixat la pell, perquè cada tema o personatge que hem tractat s’ho mereixia.

No hauríem arribat fins aquí sense l’ajuda i complicitat dels nostres anunciants, clubs i ajuntaments del Maresme. Fem aquest camí amb la gran majoria d’ells, perquè han vist que junts som uns excel·lents companys de viatge.

A tots, infinites gràcies. Hem complert quatre anys i treballarem per complir-ne molts més. Junts.

You may also read!

Extraordinari balanç de l’esport maresmenc a Tòquio 2020

Els Jocs Olímpics més especials de la història En uns jocs celebrats un any després del que tocava, i

Read More...

El Club Nàutic El Balís acollirà el Mundial 29er el 2022

El Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres acollirà el 2022 el Mundial de la classe 29er.

Read More...

Albert Zanca, ALCALDE DE SANT POL

Nascut el 3 de febrer de 1977 a Sant Pol, és Administratiu i máster en Comunity manager i Social

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu