4 anys, 40 números i 400.000 exemplars

In Sense categoria

GRÀCIES INFINITES!

L’abril de 2017 va arrencar l’aventura d‘ESPORTIU MARESME amb un únic objectiu: fer un periodisme de proximitat, estar al costat dels nostres esportistes, clubs, entitats, associacions i ajuntaments. Donar-los visibilitat, reconeixement i convertir-nos en l’aparador dels seus èxits i treball diari.

ESPORTIU MARESME fa un enorme esforç per estar present en els 30 municipis de la nostra comarcal, sent l’única publicació gratuïta que ho fa. Estem en tot el territori perquè ens importen tots els nostres municipis, siguin grans o petits.

Després d’aquest llarg camí, podem dir amb orgull que ens hem convertit en la gran referència de la família esportiva del Maresme gràcies als nostres reportatges de qualitat, entrevistes i obsessió per fer valdre el mèrit dels nostres esportistes. Ells són els grans protagonistes d’aquesta història.

Hem realitzat més de 1.000 articles en aquests quatre anys i som l’única publicació gratuïta que està present en els 30 municipis del Maresme

Hem fet més de mil articles en aquests quatre anys i en cadascun d’ells ens hi hem deixat la pell, perquè cada tema o personatge que hem tractat s’ho mereixia.

No hauríem arribat fins aquí sense l’ajuda i complicitat dels nostres anunciants, clubs i ajuntaments del Maresme. Fem aquest camí amb la gran majoria d’ells, perquè han vist que junts som uns excel·lents companys de viatge.

A tots, infinites gràcies. Hem complert quatre anys i treballarem per complir-ne molts més. Junts.

You may also read!

El Maresme obté la marca Cicloturisme a Catalunya

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha rebut el distintiu Cicloturisme a Catalunya, una marca de l’Agència

Read More...

L’IRONMAN allarga tres anys més la seva vinculació amb Calella i prepara la que serà la prova més gran del món

L’alcaldessa, Montserrat Candini, i el director regional d’Emea, Agustí Pérez, han estampat la seva firma al conveni de col·laboració

Read More...

90 ANYS DE BÀSQUET A MONTGAT

HISTÒRICA EFEMÈRIDE El 6 de juliol de 1931 es va sembrar la llavor, a través de la Biblioteca Popular,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu