Arts Marcials amb valors, AFE TOP KING MALGRAT

In Entitats, Esport Local

AFE MALGRAT / TOP KING

En tan sols vuit anys, l’AFE MALGRAT / TOP KING (Associació de Formació Esportiva Malgrat) s’ha convertit en un dels clubs esportius més coneguts, importants i concorreguts de Malgrat sent, a més, tota una referència de les arts marcials al Maresme per la qualitat dels seus entrenaments, l’alt nivell dels seus entrenadors i instructors i també pels nombrosos èxits dels seus esportistes.

L’entitat va obrir les portes el setembre de 2013 i compta en l’actualitat amb prop de 200 membres, amb edats compreses entre els 3 i els 60 anys, demostrant-se que les arts marcials i els esports de contacte són per a totes les edats. Actualment és la seu oficial de la Selecció Catalana de Muay Thai i seu nacional de Combat Jiu Jitsu Espanya.

El Brazilian Jiu Jitsu s’ha convertit en una especialitat molt popular

“Des dels nostres inicis, a més de comptar amb un espai per a la docència de diferents activitats, treballem per a la promoció i difusió de les Arts Marcials i els esports de contacte, intentant transmetre tots els seus valors, beneficis i principis positius”, explica Àlex Baena, director del centre que va ser campió de d’Europa i d’Espanya de Muay Thai.

Afegeix que “prestem especial atenció al treball amb els més petits, sent un dels pilars bàsics a l’escola, on inculquem la companyonia, la humilitat, la cortesia, el respecte al rival, a més de mantenir hàbits saludables en l’alimentació”.

ÀLEX BAENA Director AFE MALGRAT/TOP KING

Amb més de 30 anys d’experiència en les Arts Marcials i els esports de contacte, exesportista professional i actual dirigent de la Selecció Catalana de Muay Thai

En l’actualitat es pot practicar el Muay Thai, Muay Thai Educatiu (infantil), Boxa Olímpica, Taekwondo (WTF), Brazilian Jiujitsu, Combat Jiujitsu i Kung Fu-Tai Chi. No es pot obviar el vessant social del club: “Des dels nostres inicis, l’AFE MALGRAT manté una estreta col·laboració amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Malgrat de Mar i diverses associacions sense ànim de lucre de municipis pròxims. Cada nou curs escolar tractem amb nens i adolescents en perill d’exclusió social o de famílies desfavorides. Gràcies a la pràctica esportiva intentem reconduir males conductes aportant estímuls positius en un ambient on regnen el respecte i uns bons valors. Ens satisfà veure com tornen a recuperar l’interès pels estudis, milloren les seves relacions socials i en alguns casos fins i tot han arribat a convertir-se en competidors”, conclou Àlex Baena.

El grup de taekwondo és un dels més nombrosos que té l’associació

L’Associació, a més, també funciona com a promotora, organitzant importants esdeveniments, com el Campionat de Catalunya de Muay Thai o el Campionat d’Espanya de Combat Jiujitsu. En 2019 es va complir una fita històrica per al Muay Thai a Espanya. L’AFE MALGRAT va organitzar el primer Campionat d’Espanya de Muay Thai unificant totes les escoles nacionals sota unes mateixes sigles FEKMT – IFMA, sent reconegut aquest esport per primera vegada pel CSD (Consell Superior d’Esports).

ESPORTISTES MÉS DESTACTS


L’AFE MALGRAT compta amb competidors múltiples vegades guardonats a escala regional, nacional i internacional en les diferents categories masculines i femenines:

KHYZER HAYAT
Campió d’Espanya de Muay Thai – WKN
Campió d’Espanya de Muay Thai – IFMA

IBRAHIMA NJIE
Campió d’Espanya de Muay Thai – WMC
Campió d’Espanya de K1
Campió d’Europa de Muay Thai – WPMT

MOHAMED NJIE
Campió d’Espanya de Muay Thai – FEMT
Campió d’Europa de Muay thai – WMC

ELS INTRUCTORS


SALVADOR SALVÀ
Àrbitre de Boxa professional i formador en el CAR (Sant Cugat)
➔ Boxa Olímpica

ÓSCAR MAGRO
Faixa preta i Campió d’Europa de Brazilian Jiu Jitsu
➔ Brazilian Jiu Jitsu
➔ Combat Jiujitsu

JOANA MARTÍNEZ
Multicampiona d’Espanya
➔ Taekwondo

You may also read!

Publicades les agrupacions de Segona i Tercera Catalana

La Federació Catalana de Futbol publica les agrupacions de la Segona i la Tercera Catalana masculines, de cara a

Read More...

ELS GRUPS DE LA PRIMERA CATALANA 2021-2022

La categoria comptarà amb un total de 43 equips la pròxima temporada, que es distribuiran en tres grups de

Read More...

EL MARESME, TERRITORI OLÍMPIC

Sens dubte, el Maresme és una de les comarques amb més percentatge d’esportistes olímpics per metre quadrat de Catalunya

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu