Volei Platja

El Maresme, protagonista del Vichy Catalan Volei Tour

Campionat de Catalunya

EL MASNOU VA ACOLLIR UNA PROVA AL MAIG I MATARÓ SERÀ SEU D’UNA ALTRA AL JULIOL

Per tercer any consecutiu, la Federació Catalana de Voleibol organitza el Campionant de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, consistent en set proves en set localitats costaneres de la geografia catalana i una fase final que se celebrarà a Cambrils (Tarragona) a mitjans de setembre.

El Vichy Catalan Volei Tour va ser presentat a les instal·lacions de Creativialab per Laura Álvarez, directora de màrqueting de Vichy Catalan, i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

Els guanyadors de la prova de Vilanova amb l’alcaldessa i la presidenta de la FCVB

Maribel Zamora va destacar que “aquest any el Campionat de Catalunya anirà de la mà de la campanya d’hàbits saludables, ‘Estiu saludable’, que té per objectiu promoure hàbits de vida saludables i sostenibles conscienciant de la importància de tenir cura d’un mateix i de l’entorn”. En aquest sentit es comptarà amb la participació de Vichy Catalan, Danone, Ecovidrio o Margalef. D’altra banda, Maribel Zamora també va destacar la presència de Televisió de Catalunya al llarg del campionat amb la retransmissió en directe de les finals de totes les proves i la reemissió els dilluns després de cada jornada de competició pel canal Esport3.

El Tour va començar el primer cap de setmana de maig en la localitat tarragonina de Vilanova. La platja de Ribes Roges va acollir aquesta competició, disputada per 29 parelles en el quadre femení i 28 en el quadre masculí. En categoria femenina va guanyar la parella formada per Erika Kliokmanaite i Carla Martínez i en la masculina, Nicolás Zanotta i Federico Corbo després de vèncer en un tie break que es va allargar més enllà dels 20 punts, a la dupla formada per Ferran Serra i Conrad Rovira.

La segona prova del calendari va tenir lloc al Masnou, a les instal.lacions del seu Club Naùtic. Nicolás Zanotta i Federico Corbo, en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza, en categoria femenina, van ser els guanyadors. Més de 80 parelles van participar davant un nombrós i entregat públic.

La Federació Catalana de Voleibol atorgarà més de 10.000 euros en premis, i prop de 6.000 en ajudes als jugadors. La marca d’ulleres oficial del torneig, Bextrm, i la de rellotges, Kronos, vestiran l’organització i àrbitres i premiaran els guanyadors de cada prova amb els seus exclusius productes. A part, el campionat també compta amb altres patrocinadors com Securitas, Fundació Casa Ametller, Wilson, Score, Esteban o Reprosa, necessaris per fer possible la competició.