El Vòlei Cabrils supera la barrera dels 100

In Volei

Un cas excepcional: El 4 de gener de 2016 set joves van fer possible el primer  entrenament. Avui, quatre anys després, ja són vuit equips

Fa quatre anys 7 joves de l’Institut de Cabrils van decidir que volien jugar a voleibol. Aquesta va ser la primera pedra que va donar inici a la creació del Club Voleibol Cabrils, una nova entitat dedicada a aquesta modalitat esportiva a la comarca del Maresme. Avui, aquest club compta ja amb més de 100 inscrits que formen part de 8 equips.

L’octubre del 2015, quan els 7 joves de Cabrils van voler iniciar-se en el voleibol, es van trobar que tots els clubs ja existents al voltant de la localitat tenien els equips plens. Els pares i mares d’aquests joves no es van quedar de braços plegats i van preguntar a l’Ajuntament de Cabrils on es podria realitzar aquest esport. Des del consistori se’ls va informar que no existia aquesta possibilitat al municipi, però que si muntaven un club tindrien un espai al Pavelló Municipal i així també es podria oferir aquest esport a la resta d’habitants de Cabrils. Les mares i pares no s’ho van pensar i van iniciar els tràmits necessaris per fundar el Club Voleibol Cabrils.

El 4 de gener de 2016 es va fer el primer entrenament i es va acabar la temporada amb 25 membres. A part de l’equip de joves jugadors, també un grup de pares i mares, algun d’ells sense relació amb els jugadors, van voler iniciar-se o tornar a practicar voleibol, i així va néixer el segon grup d’entrenament aquell primer any. La segona temporada el nombre de practicants va créixer fins als 56, la tercera fins als 74 i la temporada passada es va superar la barrera dels 100, arribant als 118 jugadors.

CREIXEMENT

La temporada 2018/2019 va ser la primera que el Club Voleibol Cabrils va inscriure equips a la competició oficial organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. Ho va fer amb 4 equips. Aquesta temporada, ja han inscrit un equip més, el sènior femení de quarta divisió, pel que ja tenen equips femenins des d’infantil fins a la màxima categoria, i també compten amb un cadet masculí federat. D’altra banda, el club també té un benjamí, un aleví i un màster.

El creixement del Club Voleibol Cabrils és ben excepcional, tenint en compte la gran quantitat de clubs dels que gaudeix la comarca del Maresme. També excepcional és la implicació d’aquesta entitat per fer créixer el voleibol al seu municipi. Per captar gent han fet enganxada de cartells, classes a les escoles i van fer una trobada escolar amb l’ajuda de la Federació Catalana de Voleibol on van participar la majoria d’alumnes del municipi i que va ser tot un èxit. L’abril del 2018 també van ser seu de les finals del Campionat de Catalunya en categoria Juvenil. Un esdeveniment que va fer que el Club Vòlei Cabrils es fes un petit lloc en el món del vòlei català.

CANVIS

Aquesta temporada és una temporada de grans canvis per a l’entitat de Cabrils. Per això s’ha fitxat la figura d’un coordinador amb experiència com en Narcís Godoy, per tal de no ‘morir d’èxit’ com diuen des del Club. Amb aquesta nova coordinació l’objectiu és seguir creixent apostant per la qualitat.


Evolució llicències

2015/2016: 25

2016/2017: 56

2017/2018: 74

2018/2019: 118

Directiva

President: Jaume Pons

Secretaria: Lluïsa Cuadern

Tresorera: Ivanna Kaljanco

Coordinador: Narcís Godoy

Entrenadors

Sandra Leo

Javi Campillo

Núria Comí 

Narcís Godoy

You may also read!

El Centre Natació Mataró guanya la Supercopa d’Espanya a Sabadell (10-8)

El stm CN Mataró ha guanyat el seu segon títol de la supercopa d’Espanya al superar per 10-8 l’Astralpool

Read More...

L’IRONMAN MÉS GRAN DEL MÓN

Calella i el Maresme tornen a superar-se Calella és, per dret propi, la capital catalana del triatló amb l’IRONMAN

Read More...

ONA BATLLE, Millor jugadora del Manchester United 2020-21

Hi ha nombrosos esportistes del Maresme que triomfen en els seus respectius esports fora de les nostres fronteres. És

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu