Forta inversió de Cabrils en instal·lacions esportives

In Esport Local, Insta·lacions

Cabrils és coneguda a la comarca, i més enllà, com a vila gastronòmica, però també vol que l’esport sigui un dels puntals del municipi. En el darrer Ple municipal l’Ajuntament va aprovar utilitzar els prop de 5 milions d’euros del romanent municipal en la creació i millora d’infraestructures. Dins d’aquestes inversions, destaquen les destinades als equipaments esportius. Per una banda, es realitzarà la coberta de la pista exterior del Pavelló, que estarà dotada de plaques fotovoltaiques per dotar d’energia verda i renovable tot l’espai esportiu i educatiu de la zona. Amb aquesta coberta, Cabrils disposarà d’un ampli espai polivalent sota cobert on, a part d’activitat esportiva, es podran realitzar tot tipus d’esdeveniments festius i culturals. Aquesta inversió rondarà el mig milió d’euros.

També es destinaran prop de 200.000 euros al canvi de la gespa del camp municipal de futbol, ja que l’actual gespa ja ha superat,amb escreix, la seva vida útil. Aprofitant aquest canvi també es renovaran les porteries, banquetes de suplents i altres elements del camp de futbol. A més, es reutilitzarà la gespa per crear diferents espais d’entrenament dins la zona esportiva. Està previst que aquest canvi es realitzi abans de la primavera del 2021.

Finalment, també es destina una part del romanent a l’ampliació de l’skatepark municipal. Situat a la zona esportiva, s’afegeixen noves rampes i s’adequen les ja existents, adaptant-les a tot tipus de nivells i habilitats. L’Ajuntament destinarà prop de 50.000 € a aquesta inversió.

D’altra banda, el Complex Esportiu Municipal (CEM) segueix obert i a ple funcionament. S’ha habilitat l’accés amb cita prèvia i aforament limitat, complint totes les normatives higienicosanitàries que estableixen les normatives per tornar a la “normalitat”.

You may also read!

Silvia Mas, Campiona del Món de Vela classe 470

La glòria l’espera a Tòquio La vela espanyola té un diamant en brut. La regatista més jove de l’equip

Read More...

Joan Soteras, President FCF

Recentment, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va visitar la delegació que l’ens federatiu té

Read More...

Carola Llauró, Alcaldessa de Vilassar de Dalt

Carola Llauró Sastre té l’honor de ser la primera alcaldessa que ha tingut mai Vilassar de Dalt. Com a

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu