Connect with us

Triatló

José Luis Cano, campió d’Espanya de Triatló de Grups d’Edats

MATARÓ

Es va disputar a la ciutat de València el Campionat d’Espanya de distància Olímpica de Triatló. El campionat, que va reunir fins a 1.100 corredors, es va celebrar en dos dies; el dissabte va ser el torn de la competicions de Grups d’Edats i el diumenge la categoria Elit. El primer dia de competició va destacar la participació i títol en la categoria 50-54 anys de l’incombustible corredor-entrenador del CN Mataró, José Luis Cano. En Guille Cortijo, també del CN Mataró, va ser el 6è classificat en la categoria 18-19 anys, en Quim Soler 5è en la de 40-44 anys, i les noies també van assolir molt bones classificacions; Núria Bruguera 8a en els 40-44 anys, i la Joana Martínez 11a, en 45-49 anys. En la competició Elit, la triatleta més destacada va ser la Clàudia Luna, l’única representant del Centre Natació Mataró.