Mataró estrena instal·lació esportiva

In Esport Local, Insta·lacions

Mataró compta amb una nova instal·lació esportiva des d’aquest curs 2020-2021, que és la pista coberta de Cerdanyola. El nou equipament compta amb un espai cobert de 45 x 35 m amb una superfície de 1.575 m², que es pot utilitzar com a dues pistes transversals de bàsquet de 28 x 15 m o una pista longitudinal de futbol sala/handbol de 40 x 20 m, i que està equipat amb quatre cistelles de bàsquet i dues porteries.
La nova pista queda integrada a la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola, disposa d’una entrada accessible a través del carrer de l’Estadi, a més de l’accés en rampa des del Camí del Mig. També s’ha construït un edifici auxiliar exterior a la pista equipat amb dos lavabos públics i un magatzem que pot ser utilitzat de manera independent a la pista. La pista, subvencionada per la Diputació de Barcelona, té un enllumenat format per projectors de tecnologia led.
Pel que fa als seus usos, i donada la situació actual marcada per la Covid-19, hi ha dos centres educatius de la ciutat (INS Mar Mediterrània i Escola Les Aigües) que fan classes durant el matí. A la tarda les escoles Sol-Ixent i Camí del Cros fan extraescolars i també hi ha una franja horària reservada al lleure, ara en stand-by fins a la millora de la situació epidemiolò gica. I per últim, diversos equips federats dels clubs Joventut Handbol Mataró, l’AE Boet Mataró, el CE Futsal Mataró i la Unió Esportiva Mataró fan entrenaments en aquesta nova instal·lació de ciutat.
Aquesta actuació s’emmarca dins de la política de l’Ajuntament de Mataró d’invertir en instal·lacions esportives, així com la millora i adequació d’aquestes. Enguany, per exemple, s’ha dut a terme una primera actuació en el Velòdrom i s’ha invertit prop d’un milió d’euros en canviar el paviment de la pista d’atletisme.

CAMP MUNICIPAL D’ESPORTS

GESPA NOVA per a la UE Cirera

El Camp Municipal d’Esports de Cirera ha estrenat gespa per aquesta temporada 2020-2021 després que la que hi havia, instal·lada l’any 2009, havia sobrepassat el seu període de vida útil. Aquest és el tercer projecte de millora que l’Ajuntament duu a terme en aquesta instal·lació esportiva des de 2018 amb una inversió de més de 630.000 €. El 2018 es va dur a terme la reforma dels vestidors. Es va construir una plataforma contínua elevada per adaptarne l’accés i es va instal·lar un nou tancament que ha dotat els mòduls d’una façana conjunta. Entre 2019 i 2020 es van substituir les grades que ara són de formigó armat i amb una capacitat de fins a 492 espectadors. També s’ha enderrocat el mur de tancament de la carretera de Cirera i s’ha instal·lat una nova tanca d’enreixat metàl·lic.

You may also read!

Silvia Mas, Campiona del Món de Vela classe 470

La glòria l’espera a Tòquio La vela espanyola té un diamant en brut. La regatista més jove de l’equip

Read More...

Joan Soteras, President FCF

Recentment, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va visitar la delegació que l’ens federatiu té

Read More...

Carola Llauró, Alcaldessa de Vilassar de Dalt

Carola Llauró Sastre té l’honor de ser la primera alcaldessa que ha tingut mai Vilassar de Dalt. Com a

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu