Santa Susanna acull el Campionat Mundial Bodybuilding, Fitness & Master IFBB 2020

In Bodybuilding&Fitness

CONGRÉS MUNDIAL IFBB 2020

La destinació turística Santa Susanna, reconeguda com la Capital mundial del fitness, esport amb milions de seguidors, ha estat del 5 al 8 de novembre , seu del Campionat Mundial Bodybuilding, Fitness & Màster IFBB (International Federation bodybuilding and Fitness).

En contacte constant amb la Secretaria General de L’Esport de la Generalitat i El Consejo Superior de Deportes, en aquest Campionat mundial, considerat el més important de tot el calendari internacional de la IFBB, han competit les seleccions nacionals de més de 45 països.

Acollir aquest esdeveniment en aquests temps ha estat tot un repte per l’organització i el sector turístic de la població. L’esforç dels atletes per competir és equiparable al de l’organització per complir tots els protocols establerts pels serveis metges de la IFBB.

Després d’acollir amb èxit el passat setembre l’Europeu Bodybuilding & Fitness, Sènior, Junior & Màster, l’IFBB ha tornat a confiar en la destinació turística de Santa Susanna, en la seva capacitat organitzativa i la seva moderna planta hotelera per celebrar el seu campionat i Congrés mundial IFBB 2020, amb la participació de les Delegacions de més de 45 països.

Per realitzar aquest esdeveniment internacional, segons els més estrictes protocols COVID-19, aplicades pel servei metge de la IFBB, s’ha disposat d’un gran escenari de 36 metres de longitud amb més de 400 metres quadrats de backstage, per respectar els espais de seguretat entre els atletes d’elit participants.

Gran escenari per respectar els espais de seguretat entre els participants

Lamentablement aquest Mundial no ha pogut admetre públic, ja que l’entrada al recinte ha estat restringida a atletes i personal federatiu, encara que per als seguidors del fitness s’ha pogut seguir en directe en streaming a través dels canals oficials de l’IFBB.

El projecte Santa Susanna, capital mundial del fitness, va néixer el 2003 i fins a l’actualitat s’han celebrat més de 27 campionats internacionals i han competit més de 45.000 atletes d’elit per Santa Susanna.

L’èxit d’aquesta relació entre la IFBB i Santa Susanna, es basa a compartir els mateixos valors de l’esport del fitness:

Passió per la vida esportiva i saludable.

Turisme familiar i esportiu.

Fomentar la convivència entre atletes i països.

 

You may also read!

Silvia Mas, Campiona del Món de Vela classe 470

La glòria l’espera a Tòquio La vela espanyola té un diamant en brut. La regatista més jove de l’equip

Read More...

Joan Soteras, President FCF

Recentment, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va visitar la delegació que l’ens federatiu té

Read More...

Carola Llauró, Alcaldessa de Vilassar de Dalt

Carola Llauró Sastre té l’honor de ser la primera alcaldessa que ha tingut mai Vilassar de Dalt. Com a

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu