Connect with us

Clubs

La Sirena-Mataró jugarà el play off pel títol de Lliga

Play off pel títol de Lliga

L’Astralpool CN Sabadell i La Sirena Mataró jugaran la final de play-off pel títol de lliga femení. Serà la cinquena vegada que s’enfronten en una final aquesta temporada: Supercopa d’Espanya, Supercopa d’Europa, Copa de la Reina, bronze de l’Eurolliga i ara la final de lliga al millor de tres partits.

Les noies de Nani Guiu arriben a la final havent vençut al Madrid Moscardó molt fàcilment, 27-4 i 2-28. Les de Florin Bonca estan a la final després de guanyar al CN Sant Andreu per 8-5 i 6-9.

En el segon partit de la semifinal del play-off al títol de lliga a la piscina del CN.Sant Andreu, La Sirena-CNM s’hi jugava passar a la final o anar a un tercer partit. I altra vegada les d’en Florin no van fallar. Aquestes jugadores no fallen en els moments clau. El partit va ser complicat, les andreuenques van plantejar lluita, portades per una Helena Lloret molt inspirada en el xut. Les locals es van imposar al primer parcial (2-1). Les sirenes però de mica en mica es van anar col·locant millor, van ajustar la defensa i en atac van començar a fer córrer la bimba. La Ciara va aconseguir dues situacions franques de xut i dues gleves de les seves donava al volta al marcador (2-3). Les locals van apretar molt i a base de moltes ganes van aconseguir tornar a tombar l’avantatge i posar-se per davant al final del tercer quart. Ara bé, quedava la traca del darrer quart, i allí La Sirena-CNM va obrir l’essència del seu joc, compenetració, bona selecció i sobretot efectivitat que van sentenciar el partit i l’eliminatòria amb un tram final de partit espectacular, la Ciara, l’Ona, la Clara, la Marta i la Lauradecidir amb els seus gols en el tram final.

Dimecres a les 18:00 a Sabadell:

Comença el play-off final. Juguen els millors equips, preparem-nos per a viure emocions de les fortes.

LA SIRENA-CNM; Cris Terrado, Liana Dance, Marina Zablith, Maria Bernabé, Júlia Nieto, Alba Bonamusa, Clara Cambray(1), Ciara Gibson(3), Mata Bach(2), Ona Meseguer(1), Laura López(2)

PARCIALS; 2-1 // 0-2 // 3-1 // 1-5 ___ 6-9

Font: FCN i CN Mataró