Thomas Griot s’imposa a la continental Super Cup Massi de Santa Susanna

In BTT, Ciclisme, Santa Susanna

El poble es va convertir per unes hores en la capital del ciclisme acollint les proves internacionals més potents, però també la descoberta en bicicleta d’un espai tranquil i acollidor.

El ciclista francès de l’equip Massi, Thomas Griot, ha estat el guanyador de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point que s’ha disputat a la nostra població. Tot els comentaris dels mitjans de comunicació especialitzats i generalistes destaquen l’organització i el circuït tan característics de Santa Susanna que combina, a parts iguals, duresa i bellesa. Per darrera de Griot van entrar el campió d’Espanya, David Valero, i el ciclista francès, Joshua Dubau.

Dissabte, la campiona del món sub 23, Loana Lecomte, va ser la guanyadora de la Copa Catalana BTT Internacional. També es va disputar la Copa Catalunya Infantil en les categories de prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil.

Santa Susanna ha estat aquest cap de setmana la capital del ciclisme BTT i també de la bicicleta de muntanya elèctrica (e-bike). Sota el nom de Bike Festival Santa Susanna, va acollir les proves professionals internacionals de totes les categories (amb la presència de les primeres figures mundials), però també hi va haver espai pels afeccionats.

S’hi va fer l’E-Bike‌ ‌Day‌ ‌Santa‌ ‌Susanna,‌ ‌una‌ ‌forma activa,‌ ‌dinàmica‌ ‌i‌ ‌original‌ ‌de‌ ‌viure‌ ‌la‌ ‌vida‌ ‌a‌ ‌l’aire‌ ‌lliure.‌ ‌Una‌ ‌proposta‌ ‌d’activitat‌ ‌no‌ ‌competitiva‌ ‌amb‌ ‌bicicleta‌ ‌de‌ ‌muntanya‌ ‌(convencional‌ ‌o‌ ‌elèctrica),‌ ‌que‌ ‌posa‌ ‌en‌ ‌valor‌ ‌el‌ ‌patrimoni,‌ ‌la‌ ‌natura‌ ‌i‌ ‌la‌ ‌gastronomia‌ ‌del‌ ‌poble.‌ ‌Lloguer‌ ‌de‌ ‌bicicletes‌ ‌elèctriques,‌ ‌servei‌ ‌de‌ ‌mecànica,‌ ‌avituallaments‌ ‌amb‌ ‌productes‌ ‌de‌ ‌proximitat, allotjaments‌ ‌de‌ ‌qualitat,‌ ‌servei‌ ‌de‌ ‌càrrega‌ ‌de‌ ‌bateries‌ ‌en‌ ‌ruta‌ ‌i‌ ‌un‌ ‌tracte‌ ‌personal,‌ han ‌caracteritzat‌ ‌aquesta‌ ‌prova‌ ‌lúdica.‌ ‌

You may also read!

Publicades les agrupacions de Segona i Tercera Catalana

La Federació Catalana de Futbol publica les agrupacions de la Segona i la Tercera Catalana masculines, de cara a

Read More...

ELS GRUPS DE LA PRIMERA CATALANA 2021-2022

La categoria comptarà amb un total de 43 equips la pròxima temporada, que es distribuiran en tres grups de

Read More...

EL MARESME, TERRITORI OLÍMPIC

Sens dubte, el Maresme és una de les comarques amb més percentatge d’esportistes olímpics per metre quadrat de Catalunya

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu