Tiana estrena el seu nou Parc de Cal·listènia a Can Puigcarbó

In Esport Local, Insta·lacions, Sense categoria

La Regidoria d’Esports, Mediambient, Cultura i Promoció Econòmica van implantar el projecte itineraris saludables on es fomenta l’activitat física, el medi ambient, la cultura i la promoció econòmica del municipi mitjançant una xarxa d’itineraris que es poden trobar senyalitzats físicament i de forma online a través de la plataforma Natura Local:

Per la implantació de l’itinerari esportiu, i per tal d’augmentat l’oferta esportiva, es va transformar el Parc de Can Puigcarbó en un parc que atén diferents necessitats i diferents públics: gent gran, gent amb patologies, adults i joves.
Cal destacar que des de Duet Sports Jordi Marí, tots els dimarts i dijous de 19h a 20h, de forma gratuïta, es dinamitza l’espai amb diferents propostes de sessions d’entrenament, adaptats a diferents nivells i edats.

El consistori ha implantat el projecte itineraris saludables per fomentar l’activitat física, el medi ambient, la cultura i la promoció econòmica.

L’objectiu és millorar el condicionament físic de les persones i promocionar estils de vida actius i saludables. Actualment existeixen, en diferents espais però dins del mateix parc, 3 zones amb elements esportius i un parc infantil esportiu:
Zona 1: Adreçat a persones amb patologies i orientat a millorar la mobilitat articular.
Zona 2: Parc que consta de 5 elements que va destinat a la millora del treball físic i el treball funcional.
Zona 3: Parc amb 5 elements cardiovasculars i de tonificació.

La regidoria d’esports va rebre una sol•licitud per part d’un grup de joves del municipi que demanaven que es complementeixi el parc, i concretament la zona 2 amb una 4a zona, amb aparells de cal·listènia per treballar funcionalment de forma més complerta i adaptada a aquesta modalitat esportiva.
Desprès d’analitzar la demanda i valorar la viabilitat del projecte, des de la regidoria d’esports, conjuntament amb un grup de joves de Tiana, s’ha treballat de forma participativa per tal de dissenyar, adaptar i complementar el Parc Esportiu de Can Puigcarbó per tal de atendre les necessitats i demandes del públic jove, i potenciar així l’esport de lleure i l’oci esportiu.
“Era una reivindicació històrica dels joves del nostre municipi i ells mateixos varen participar amb l’Ajuntament en l’elecció dels elements de cal·listènia. Diguem que va ser un bonic regal de Nadal per al poble”, apunta Albert Sales, regidor d’Esports de Tiana.

Albert Sales, Regidor d’Esports


“Era una reivindicació històrica dels joves i ells mateixos van participar amb l’Ajuntament en l’elecció dels elements de cal·listènia

You may also read!

Extraordinari balanç de l’esport maresmenc a Tòquio 2020

Els Jocs Olímpics més especials de la història En uns jocs celebrats un any després del que tocava, i

Read More...

El Club Nàutic El Balís acollirà el Mundial 29er el 2022

El Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres acollirà el 2022 el Mundial de la classe 29er.

Read More...

Albert Zanca, ALCALDE DE SANT POL

Nascut el 3 de febrer de 1977 a Sant Pol, és Administratiu i máster en Comunity manager i Social

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu