Connect with us

Vela

3a edició de la Regata Inclusiva THALASSA

Un ‘mar’ de solidaritat amb els malalts d’Alzheimer

L’Associació Nàutica Social THALASSA de Mataró organitza anualment la “Regata Inclusiva THALASSA” amb l’objectiu de trencar barreres en dos sentits: brindar l’oportunitat de participar activament en una regata de creuer a persones que pateixen algun tipus de malaltia, amb diversitat funcional o bé que es troben en risc d’exclusió social, i que ho facin a bord de velers privats, posats a disposició pels seus armadors d’una forma solidària i altruista amb l’única vountat de compartir la seva passió.

La tercera edició de la Regata Inclusiva THALASSA es va celebrar el passat mes de juny i es va dedicar als usuaris, familiars i cuidadors de l’AFA Maresme (Associació Familiars Alzheimer Maresme). L’objectiu prioritari d’aquesta associació és el de millorar la qualitat de vida de la persona diagnosticada d’Alzheimer i de les famílies afectades. Per aconseguir-ho es realitzen diferents activitats d’ajut a les famílies i de representació davant l’administració.

MÉS DE 120 PERSONES VAN PARTICIPAR EN LA REGATA ORGANITZADA PER L’ASSOCIACIÓ NÀUTICA SOCIAL THALASSA DE MATARÓ

Després de l’èxit d’assistència aconseguit en les passades edicions, on 25 velers vinguts de diferents ports del Maresme van participar embarcant pacients de l’Institut Guttmann el primer any i usuaris de l’Associació Catalana del Parkinson el segon, ningú no dubtava de la bona acollida d’aquesta 3a edició.

Una edició en què van participar 120 persones entre propietaris, tripulants i membres de l’AFA Maresme.

Finalment, hi van competir 18 velers i hi va haver tres embarcacions de suport. Després de l’entrega de premis es va poder gaudir d’un vermut i d’una fideuà solidària. Igualment, va haver-hi una rifa amb més de 100 premis aportats per més de 40 empreses de la comarca del Maresme que van col·laborar en una jornada esplèndida d’esport, de vela, de mar i, sobretot, de solidaritat.

ES VA DEDICAR ALS USUARIS, FAMILIARS I CUIDADORS DE L’AFA MARESME (ASSOCIACIÓ FAMILIARS ALZHEIMER MARESME)

Més històries solidàries de l’esport, presentades per Mataró Parc, fent clic aquí.

More in Vela