Connect with us

Política de privadesa

En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que, mitjançant l’emplenament del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en un fitxer automatitzat denominat BB.DD, titularitat de FRIMU XXI COMUNICACION, SL, amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per mantenir-li informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb el sector.

FRIMU XXI COMUNICACION, SL, es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitats i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre’s la seva sol·licitud.

Al seu torn, i en virtut de l’establert en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, FRIMU XXI COMUNICACION, SL, informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per remetre’t informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d’interès relativa a l’activitat de l’empresa.

Així mateix, li informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de FRIMU XXI COMUNICACION, SL, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal dirigit a: Carretera sis pobles, 154· 08338 premià de dalt (Barcelona) o cridant al telèfon · 684 285 614