Connect with us

Esport Escolar

En marxa el Campus Solidari de futbol Antonio Jiménez

Esport i diversió per a nens i nenes amb risc d’exclusió social durant dues setmanes al Camp Municipal de Rocafonda

El futbol com a vehicle integrador. La sisena edició del Campus Solidari Antoni Jiménez va engegar fa uns dies al Camp Municipal de Rocafonda, a Mataró, amb més de 40 nens i nenes en risc d’exclusió social. Una cita marcada en vermell al calendari, que suposa una oportunitat per a tots ells i elles de participar en un Campus dirigit per tècnics professionals. 

El Campus, organitzat per la Fundació Catalana de Futbol, compta amb el suport i la col·laboració de Creu Roja i sota el nom d’Antonio Jiménez, es vol homenatjar qui va ser directiu i delegat de l’FCF al Maresme. A més, des de l’FCF i la Fundació es vol agrair al Rocafonda CF la seva gran acollida a les seves instal·lacions per fer possible aquesta iniciativa.

A més dels entrenaments de futbol, impartits per entrenadors/es i monitors/es federats a la Federació Catalana de Futbol, el Campus Solidari de Futbol de la Fundació de l’FCF garanteix que tots aquests joves facin com a mínim tres àpats al dia –esmorzar, dinar i berenar–, i també se’ls hi fa un seguiment en els hàbits d’higiene, com ara dutxar-se cada dia després del Campus o rentar-se les dents després de cada àpat.

L’impuls per crear aquest Campus va ser el de poder garantir tres àpats diaris aquests nens i nenes, per tal que la Creu Roja en pugui fer un seguiment, tal com fa durant l’any lectiu.

Text i fotos: FCF

More in Esport Escolar