Connect with us

Argentona

El FC Argentona presenta els actes del seu centenari

La Junta Directiva i la Comissió del centenari del club s’han reunit amb Joan Soteras per exposar-li les activitats que duran a terme per celebrar els 100 anys de vida de l’entitat.

El president del FC Argentona, Antonio Gómez, s’ha reunit amb el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, per presentar-li totes les activitats que realitzarà l’entitat per celebrar els 100 anys del club. A la trobada han estat presents el secretari del club, Xevi Garcia; el tresorer, Albert Serra; els vocals de la Junta Directiva Santi Angulo i Juan Ramón Salzar; així com els membres de la Comissió del centenari Juanjo López, Carles Moliné, Roger Bisbal i els mateixos Garcia i Salazar; el secretari de la delegació de l’FCF al Maresme, Mohammed El Gaadaoui; i el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Argentona, Quim Perejoan.

Els esdeveniments que ha programat el club donaran el tret de sortida durant la festa major de la localitat al mes d’agost amb la presentació de totes accions que portaran a terme.

Algunes d’aquestes son: el partit de presentació del centenari amb el primer equip, la creació d’una samarreta solidària, una exposició fotogràfica, diverses xerrades professionals educatives, dos tornejos solidaris -un per Carnestoltes i l’altre per la propera Setmana Santa-, dedicar un dia al futbol femení, la creació d’un concurs de dibuix per dissenyar el banderí del centenari, crear un nou escut, un himne i la revista dels 100 anys.

Amb tots aquests actes, el que pretén l’FC Argentona és que hi pugui participar tot el poble i els habitats ho gaudeixin i se sentin identificats.

Font: FCF

More in Argentona