Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

Guanyadors del 3r Concurs Fotogràfic sobre l’activitat física i l’esport

Per tercer any consecutiu el concurs fotogràfic posat en marxa pel Consell Esportiu del Maresme i Esportiu Maresme, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme, ha estat un èxit rotund.

Els nostres lectors ens han enviat més de 100 fotografies en totes dues categories, la d’esport general i la d’esport escolar. I un any més, el nivell has estat molt alt, posant-se en relleu l’interès dels participants en plasmar aquesta mirada diferent, a captar el que es veu més enllà de l’ull humà, en un intent d’interpretar la instantània que s’hi amaga darrere, en en el seu missatge, en la seva intencionalitat. L’alegria, la tristesa, la concentració, la solidaritat, la victòria, la derrota…

Han estat molt els esports representats i ens fa especial il·lusió que, dins de l’indiscutible mèrit de tots els participants, als qui els agraïm el seu interès, hagi guanyat en categoria escolar una fotografia que capta el moment en el qual un nen amb dificultat motriu és ajudat a fer esport per un company i un monitor. Igualtat i solidaritat a parts iguals. Esport sense barreres. Igualment, la fotografia de la categoria general és d’una bellesa especial, perquè ens acosta a un món gairebé desconegut per a nosaltres: la vida que hi ha a l’aigua.

Tanquem aquesta tercera edició del nostre concurs i ja treballem per preparar la quarta, que serà per reflectir la temporada 2022-23. Fins llavors, molt d’esport i molta salut.

Categoria general

1r premi
2n premi
3r premi

Categoria escolar

1r premi
2n premi
3r premi

More in Consell Esportiu del Maresme CEM