Connect with us

Tordera

IX Gala de l’esport torderenc: Tordera es vesteix de festa

La cita anual reconeix l’esforç i els resultats esportius dels clubs i esportistes que competeixen durant molts mesos, defensant els colors i el nom del municipi torderenc

El Teatre Clavé es va omplir de gom a gom, amb més de 200 persones, per viure la festa de reconeixement a la temporada dels/les esportistes de Tordera i per descobrir els guanyadors dels diferents premis.

Una gala presentada per Yunsara Barcial, cap d’esports de Ràdio Tordera i que va comptar amb la presència de l’alcaldessa Elisabet Megias i de diferents regidors del consistori.

L’alcaldessa va agrair en el seu discurs als “esportistes del nostre poble per defensar aquests colors, aquests escuts i el nom de Tordera arreu del país. Tordera és un poble referent a nivell esportiu. I l’esport posa Tordera al mapa. Des d’aquest Ajuntament donem suport dia rere dia, i amb reconeixements com aquests, la gran feina que fan totes elles per l’educació i la salut dels torderencs i torderenques. Agraeixo la feina immensa de Ràdio Tordera i, en especial, de l’equip d’esports, pel seguiment i la difusió de l’esport torderenc”.

El jurat independent va ser l’habitual, format per Xavi Manresa, David Fernández i Carme López, encarregats d’elegir els següents premiats/des:

– PREMI MILLOR EQUIP BASE DE LA TEMPORADA: Infantil A del Club Patí Tordera per haver quedat subcampions de Catalunya i Espanya. Participaran a l’Eurohockey Cup a la tardor. * Menció honorífica al Juvenil del CF Tordera per haver guanyat la lliga i pujar a primera divisió catalana.

– PREMI MILLOR ENTRENADOR/A DE LA TEMPORADA: Sergio Pérez (Futsal Tordera). En el seu primer any a l’entitat ha aconseguit ser campió de la Copa Girona 2024 amb el prebenjamí i l’ascens a primera divisió amb el sènior masculí. * Menció honorífica a Aida Illas (CFTordera) per la tasca i el foment de l’esport femení.

– PREMI A LA MILLOR ESPORTISTA FEMENINA DE LA TEMPORADA: Clàudia Isern (Club Twirling Vila de Tordera) per haver quedat campiona d’Espanya i d’Europa en la categoria cadet. També campiona interlliga 2024. * Menció honorífica per Claudia Carrión: Tercera del món amb la Federació Espanyola de Patinatge en la modalitat solo dance categoria juvenil. Com a individual solo dance amb el CPA Les Franqueses ha aconseguit 3a al rànquing Català 2023-2024 i medalla de bronze al Campionat Catalunya. EN LA MODALITAT QUARTET AMB EL CALDES D’ESTRAC: Subcampiones de Catalunya i d’Espanya i el seu equip està classificat pel Campionat del Món que se celebra al setembre a Riccione (Itàlia). En la Modalitat Parelles de Solo Dance amb l’Artístic Skating Cunit: Subcampions de Catalunya i medalla de bronze al Campionat d’Espanya.

– PREMI MILLOR ESPORTISTA MASCULÍ DE LA TEMPORADA: Joaquim Caballé (Penya Bistec Tordera) s’ha proclamat campió de lliga amb l’equip A i campió de Catalunya en la categoria absoluta. Ha entrenat a la Daniela Calderon, campiona de Catalunya en categoria benjamí. * Menció honorífica per Josep Sola i Eric Garcia, dos jugadors formats a l’AFET (associació de Famílies Especials de Tordera) de l’Athletic Club Tordera que aquest any han fet un pas enorme entrant en dinàmica amb un equip federat i competint tota la temporada.

PREMI MILLOR EQUIP DE LA TEMPORADA: Sènior Masculí del Futsal Tordera per haver realitzat una temporada rodona empatant a punts amb el campió de lliga i aconseguint l’ascens a primera divisió catalana.

– PREMI HONORÍFIC RÀDIO TORDERA: Albert Bassas, periodista esportiu format a Ràdio Tordera i speaker de l’estadi del Girona.

PREMI AJUNTAMENT DE TORDERA SOMRIU AMB L’ESPORT: Als 10 anys d’història del Club Twirling Vila de Tordera i al CEEB Tordera.

Clàudia Isern, del Club Twirling Vila de Tordera, i Joaquim Caballé, de la Penya Bistec Tordera, millors esportistes femení i masculí

More in Tordera