Connect with us

Federació Catalana de Futbol

Nit dels Campions al Maresme 2024

El Pavelló Municipal de Premià de Dalt ha posat el punt final a les Nits dels Campions arreu de Catalunya amb la celebració dels campions de futbol i futbol sala de la delegació del Maresme de la Federació Catalana de Futbol, amb més 1.200 assistents.

El Maresme s’ha engalanat amb la Nit dels Campions celebrada aquest divendres. Un total de 67 equips han rebut el trofeu com a campions i campiones de les seves respectives lligues la temporada 2023-2024 en un acte celebrat al Pavelló Municipal de Premià de Dalt.

45 equips de futbol i 22 de futbol sala han rebut el seu guardó en una tarda màgica amb més de 1.200 assistents que han gaudit de l’acte que ha posat el punt final al cicle de les 13 Nits dels Campions arreu de totes les delegacions de la Federació Catalana de Futbol per Catalunya les darreres dues setmanes.

El delegat de l’FCF al Maresme, Moha el Gaadaoui, ha explicat a l’inici de l’entrega de trofeus que “jugadors, entrenadors i famílies tots formen part d’aquest de rebre el premi” com a campions de lliga. A més, també ha tingut un recordatori per a les diverses personalitats del món del futbol del Maresme que han mort durant aquesta temporada 2023/2024.

Un dels moments més emotius de la nit ha estat l’entrega dels Premis Especials, on any rere any es fa un reconeixement per la trajectòria o tasca a persones vinculades al món del futbol i futbol sala català. N’hi ha hagut tres guardons:

– El primer per al president de l’AD La Llàntia, Ángel Rodríguez, per la seva dedicació al club mataroní amb una direcció compromesa i exemplar.

-El tercer i últim dels premis especials ha estat per l’Àngel Mollfulleda, una de les persones més vinculades a l’Atlètic Club Sant Pol. 42 anys dedicats al club maresmenc en què ha exercit diferents càrrecs com a president, directiu, entrenador del primer equip i de la base i en què les últimes 20 temporades ha estat el fisioterapeuta de l’entitat. Mollfulleda no ha pogut recollir el premi i ho han fet en el seu lloc Joan Brusca i Nico Conde.

-El segon premi especial ha estat per l’entrenador de futbol sala, Tomás ‘Sito’ Rivera. Mataroní que va iniciar-se a les banquetes en equips base i sènior de casa nostra, que també ha tingut experiències internacionals al Japó, Itàlia, Romania i Hongria en una llarga trajectòria.

Per part de la Federació Catalana de Futbol han participat en l’entrega de trofeus en la Nit dels Campions al Maresme el vicepresident, Miquel Sellarès, els directius, Pere Alsina, Jordi Pérez i Carles Mallart; i el delegat al Maresme, Moha el Gaadaoui.

Al mateix temps, per part de l’FCF i l’LCFS hi ha assistit el directiu, Javier Lerma. També hi ha estat l’expresident de l’FCF, Jaume Roura.

Com a representants de les diverses autoritats de municipis del Maresme han participat l’acalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, la regidora d’esports de Premià de Dalt, Vanessa Cano, l’alcaldessa de Vilassar de Dalt, Carola Llauró, l’acaldessa de Cabrils, Maite Viñals, el regidor d’Alella, Esteve Garcia-Ossorio, el regidor de Premià de Mar, Pep Ripollès, el regidor d’esports de Vilassar de Mar, Eduard Sirvent, i el regidor d’esports de Calella, Manel Vicente.

Accedeix aquí a la galeria d’imatges de la Nit dels Campions 2024 al Maresme

Font i fotos: FCF

More in Federació Catalana de Futbol