Connect with us

Motor

Prova dinàmica del nou Kia EV6

La marca sud-coreana Kia continua endinsant-se en l’apassionant món de la mobilitat sostenible amb la presentació del Kia EV6, el seu nou cotxe elèctric.

Amb un disseny apassionant, una autonomia de més de 500 quilòmetres i un ampli rang de potències entre les quals escollir, el Kia EV6 és un vehicle premium de ple dret.

A mig camí entre un compacte i un SUV, aquest model representa molt bé l’essència actual de Kia, una marca asiàtica que pensa en el seu client europeu i coneix perfectament les seves necessitats.

L’interior està ple de tecnologia, amb grans pantalles tàctils, la tapisseria està feta amb materials reciclats, i en general el cotxe no té res a envejar a models que el superen àmpliament en preu.

També destaca especialment l’esforç de la marca per oferir una càrrega ràpida als seus usuaris, oferint una càrrega del 10% al 80% de capacitat en només 18 minuts.

El nou Kia EV6 és un cotxe amb un gran potencial. No t’ho pensis i visita els concessionaris oficials Kia AR Motors per descobrir-lo.

More in Motor