Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

1.000 nens van celebrar el dia de l’Educació física amb el CEM

JORNADA MULTITUDINÀRIA GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

Mil escolars de 3r de primària de Mataró van celebrar al Parc Central el dia de l’Educació Física el passat 9 de maig.

La jornada organitzada pel Consell Esportiu del Maresme, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Mataró, forma part de les activitats del Pla Català d’Esport a l’Escola i del Pla Educatiu d’Entorn.

La idea, que va sorgir d’un grup de professors del PCEE, era poder visualitzar l’Educació Física i el magnífic treball que aquesta assignatura fa en la promoció dels hàbits saludables, els valors i la formació de les persones en general.

La jornada va estar dividida en dues grans activitats, en una primera part es van fer simultàniament, al Parc Nou, 30 classes d’educació física, dirigides cadascuna pels diferents especialistes de les escoles participants.

La jornada forma part de les activitats del Pla Català d’Esport a l’Escola i del Pla Educatiu d’Entorn

A la segona part, el Parc Central es va omplir per fer tots junts una magnífica masterclass d’aeròbic que va ser magistralment conduïda pels monitors des de l’escenari i que va fer moure’s i ballar tothom sense parar.

L’Acte va rebre una valoració molt positiva per part de tots els participants, professors i alumnes. Així com de les autoritats, entre les que destaquen, l’alcalde de Mataró, David Bote, la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Carmina Pinya, el Representant Territorial de l’Esport de la Generalitat, Santi Siquier i els regidors d’Educació i d’Esports de Mataró, Miquel Àngel Vadell i Josep Maria Font, tots ells van voler acompanyar al president del CEM, Jordi Matas en un dia tan assenyalat.

Font, que també es vicepresident del consell va voler destacar “l’enorme participació de les escoles de la ciutat”. Per la seva banda, Jordi Matas, va confirmar que “amb l’èxit de la primera edició, sens dubte el CEM organitzarà aquest acte en els propers cursos i mirarem de créixer en el nombre de participants, tal i com avui mateix ja ens ha demanat algun centre”.


Una darrera trobada molt esperada

La Trobada de quart, prevista pel 15 de juny, al Camp del Camí del Mig de Mataró, serà el darrer esdeveniment massiu organitzat pel CEM, que, aquest curs, haurà tingut més de 3.000 nens i nenes participant a les jornades.

 

 


Mès de 1.300 alumnes han participat a les Trobades de Volei-platja del CEM

300 alumnes de 2n d’ESO del Masnou, Alella i Teià van participar a la trobada del Masnou

A les dues que s’han fet a Mataró hi han participat 500 de 5è i 6è de primària i 500 de 1r i 2n d’ESO.

Les tres jornades han estat qualificades d’excellents i tindran continuïtat el proper curs.

 

 


450 alumnes desegon es diverteixen a la Trobada del PCEE

450 nens i nenes van gaudir d’una jornada esportiva amb diferents activitats, mini-futbol, mata-conills, jocs, curses…

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Consell Esportiu del Maresme CEM