Connect with us

Padel

1r Torneig de Pàdel i Networking de Barcelona i El Maresme

Font: Costa de Barcelona Maresme

Es tracta d’una iniciativa que permet connectar empreses, serveis i productes amb uns altres dins de la mateixa àrea geogràfica mitjançant el torneig i diferents actes de networking empresarial.

Durant tres setmanes entre els mesos d’abril i maig del 2017, relacionarem més de 100 empreses i jugadors en un ambient relaxat combinant esport, ponències, xerrades i cafès.

El torneig començarà el dijous 20 d’abril amb una presentació i l’acte principal de networking a l’Hotel Atenea Port de Mataró, per després donar pas a una tarda plena d’activitats per fomentar les relacions entre els assistents. Cal omplir el següent formulari ja que és un acte aforat.

Els partits es jugaran des del 22 d’abril fins al 13 de maig, de 17 h a 22 h i podran participar parelles en els tres grups; masculí, femení i mixt, i en les tres categories; A, B, C amb un mínim de quatre partits de lliga.

Els convidem a inscriure els seus partcipants, tots ells aplicant el preu promocional de 140 € per parella. El regal de benvinguda per a tots els jugadors consta d’un paleter Nox Elite i dues tovalloles del torneig, a més per als finalistes i guanyadors del torneig lliurarem premis com a motocicletes, bicicletes, viatges, rellotges, etc.

D’altra banda, el 13 de maig celebrarem el Sopar de Cloenda amb el lliurament de premis i el lliurament d’un buc amb tota la informació i contactes de les empreses participants, tant en el torneig com a patrocinis i espònsors

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Padel