Connect with us

Entitats

7è aniversari d’Esportiu Maresme

Complir anys sempre és una gran satisfacció. I molt més si has pogut gaudir del camí i tens bona salut. Aquest mes d’abril es compleixen set anys ininterromputs del naixement d’Esportiu Maresme, el 2017.

El nostre nivell d’autoexigència, en lloc de disminuir, ha anat creixent a mesura que ens hem consolidat com la revista esportiva de referència del Maresme. No podem ni abaixar el llistó ni decebre els nostres lectors. Ens omple d’orgull haver estat capaços, en aquests set anys, de ser presents cada mes, i també cada dia gràcies a les nostres xarxes socials (Instagram, web, Twitter i el recentment inaugurat canal de YouTube), en la vida dels nostres clubs, esportistes i institucions.

Junts hem creat un llaç de comunitat cada vegada més fort. Vam dir amb la veu molt alta que Esportiu Maresme era un projecte editorial de proximitat i en comptes de paraules, hem deixat que parlessin els fets. Hem crescut en visites a la nostra pàgina web batent els nostres números històrics. A poc a poc anem tenint més seguidors a Instagram. Som presents en els 30 municipis del Maresme, amb el consegüent esforç humà i logístic que això comporta… I tot això ens anima a continuar amb més il·lusió que mai.

Agraïment infinit als nostres lectors i seguidors i redoblat a tots i cadascun dels nostres anunciants, així com als ajuntaments de la nostra comarca que creuen que Esportiu Maresme és un projecte pel qual val la pena apostar. Serem perseverants en la nostra màxima: la proximitat no es proclama, es predica amb l’exemple continuat.

En definitiva, Esportiu Maresme és una decidida aposta per posar en el centre els nostres esportistes, clubs i entitats. Uns ens van dir bojos i uns altres atrevits per aparèixer en uns moments tan complexos i difícils. No obstant això, el temps ens ha donat la raó. Esportiu Maresme tenia una sòlida raó de ser i un espai buit que omplir. No ha estat un camí fàcil, però ha valgut la pena.

7 ANYS junts, 7 ANYS fent Maresme, 7 ANYS fent periodisme, 7 ANYS donant visibilitat als nostres esportistes, 7 ANYS apostant per l’esport amateur i escolar, 7 ANYS posant la dona esportista al centre.

More in Entitats