Connect with us

Entitats

6è aniversari d’Esportiu Maresme

SIS ANYS de proximitat, SIS ANYS al costat dels nostres clubs i esportistes SIS ANYS fent Maresme

Complir anys sempre és una gran satisfacció. I molt més si has pogut gaudir del camí i tens bona salut. Aquest mes d’abril es compleixen sis anys ininterromputs del naixement d’Esportiu Maresme, el 2017. El nostre nivell d’autoexigència, en lloc de disminuir, ha anat creixent a mesura que ens hem consolidat com la revista esportiva de referència del Maresme. Ni podem baixar el llistó ni decebre els nostres lectors.

Ens omple d’orgull haver estat capaços, en aquests sis anys, de ser presents cada mes, i també cada dia gràcies a les nostres xarxes socials (Instagram, web i Twitter), en la vida dels nostres clubs, esportistes i institucions. Junts hem creat un llaç de comunitat cada vegada més fort. Vam dir amb la veu molt alta que Esportiu Maresme era un projecte editorial de proximitat i en comptes de paraules, hem deixat que parlessin els fets.

Hem crescut en visites a la nostra pàgina web batent els nostres números històrics. A poc a poc anem tenint més seguidors a Instagram. Som presents en els 30 municipis del Maresme, amb el consegüent esforç humà i logístic que això comporta… I tot això ens anima a continuar amb més il·lusió que mai.

Agraïment infinit als nostres lectors i seguidors i redoblat a tots i cadascun dels nostres anunciants, així com als ajuntaments de la nostra comarca que creuen que Esportiu Maresme és un projecte pel qual val la pena apostar. Persistirem i serem perseverants en la nostra màxima: la proximitat no es proclama, es predica l’exemple continuat.

DANI BALLART // Entrenador CN Mataró Waterpolo femení

“De la mateixa manera que actualment donem molta importància al mercat de proximitat, hem de valorar la feina de difusió de l’esport que fa l’Esportiu Maresme. Sense vosaltres molts esports i esportistes no tindrien el ressò del que fem. L’Esportiu Maresme ens ajuda a seguir creient que el que fem és important per seguir amb l’esforç i la il·lusió de convertir-nos en referents per a les noves generacions.”

SÒNIA GONZÀLEZ // Regidora d’Esports de Palafolls

“Des de l’Ajuntament de Palafolls, i concretament des de la Regidoria d’Esports, no volem perdre l’oportunitat de felicitar l’Esportiu Maresme en el seu 6è aniversari. Sis anys que, tot i les dificultats sobrevingudes, no han impedit que l’Esportiu estigui al costat de l’esport maresmenc donant-li suport, veu i protagonisme. Per molts anys i moltes edicions més!”

RAFAEL NAVARRO // Alcalde de Premià de Mar

“Com a periodista molt vinculat a l’esport comarcal, opino que l’Esportiu Maresme és un petit miracle informatiu, de qualitat i cohesionador del territori. Com a alcalde, vull agrair infinitament l’atreviment emprenedor i la tasca informativa que desenvolupeu. Per molts anys més!”

CRISTIAN GARRALAGA // Regidor d’Esports de Sant Vicenç de Montalt

“L’Esportiu Maresme ens ha aportat frescor i dinamisme en la forma de comunicar les nostres activitats arreu del Maresme. Felicitem aquest projecte independent fet amb esforç, rigor i serietat.”

JOSEP TRIADÓ // Alcalde de Premià de Dalt

“L’Esportiu Maresme ha suposat d’una banda una presa de consciència de l’activitat esportiva a la comarca, i de l’altra, permet lluir la gran tasca que fa l’esport base. A Premià de Dalt ens definim com a vila saludable i entenem la pràctica esportiva com una activitat que fomenta els hàbits saludables, la prevenció i el joc net a qualsevol edat. Llarga vida, Esportiu Maresme!”

SÍLVIA DOMÍNGUEZ // Medallista olímpica de bàsquet

“Crec que es un projecte que dona molta visibilitat als esportistes del Maresme. És una publicació que apropa aquests referents a la gent del Maresme i crec que és molt interessant i important crear aquesta connexió”.

RUBI // Entrenador de la UE Almería

“Volia felicitar tot l’equip de l’Esportiu Maresme, no només per la qualitat dels seus reportatges, sinó també per la neutralitat i bon esperit que hi ha en cadascun d’ells. Un que està acostumat a treballar fora del Maresme i de Catalunya, es mostra orgullós de poder estar al dia del nostres clubs i esportistes. Molts maresmencs em diuen “Ei t’hem vist a la revista, ha estat molt bé!” Vull també felicitar a tots els esportistes i clubs del Maresme i encoratjar-los a continuar treballant fort i continuar donant molts fruits tant a nivell professional com a nivell amateur i de base. Crec molt fermament que l’esport de base i l’amateur són fonamentals per al desenvolupament adequat de la nostre societat. Una forta abraçada a tots els maresmencs! Esportiu Maresme, en volem com a mínim 6 anys més! Molta sort!”

JOAN PI // President UE Mataró

“Des de la Unió Esportiva Mataró volem agrair a l’Esportiu Maresme el seu compromís en la difusió de l’esport de la comarca durant aquests anys. A més a més, la revista ha estat un excel·lent col·laborador pel Mataró ja que ha realitzat difusions de diferents esdeveniments del club com ara el reportatge que ens va fer pel nostre 95è aniversari. Enhorabona per aquests sis anys de vida i esperem seguir comptant amb el vostre suport en el futur.”

CARLES DURAN // Entrenador Joventut de Badalona

“Enhorabona Esportiu Maresme per aquests 6 anys. Sobretot per donar reconeixement i informació dels esports i dels clubs que fan que la nostra comunitat sigui tan important per a l’esport i sobretot per a l’esport de base. El Maresme està ple d’esportistes i tècnics de prestigi i tot gràcies a la gran comunitat esportiva que tenim. Hem de seguir per aquest camí i desitjo que l’Esportiu Maresme ho segueixi fent per molts anys més.”

ORIOL MENA // Guanyador del Dakar

“Per a mi, l’Esportiu Maresme és més que una revista esportiva, és una família. Per als esportistes és molt important tenir mitjans que informin a la resta de la societat dels nostres esdeveniments i resultats, per tal de promocionar-nos i d’aquesta manera tenir accés a ajudes i patrocinis. Per molts més anys, Esportiu Maresme!”

RAQUEL GONZÁLEZ // Atleta olímpica de marxa

“En el meu cas com a esportista d’elit, més enllà de donar notícies de resultats, la continuïtat del seguiment d’informació dels maresmencs a l’Esportiu Maresme aconsegueix una gran proximitat entre nosaltres. A més de l’oportunitat única de posar-nos a tot l’esport maresmenc en comú, des de l’esport d’alt rendiment fins als clubs i les escoles dels més joves. Enhorabona per aquests sis anys!”

AINA FLORENZA // Campiona del món i d’Europa d’hoquei patins

“L’Esportiu Maresme és un projecte editorial a l’abast de tothom que treballa per mostrar el millor dels esports i esportistes dins de la comarca del Maresme. Per aquesta raó, aporta nous coneixements i apropa a la gent nous esportistes que no són tan reconeguts. Això fa que tinguin més visibilitat. És d’agrair i tant de bo que continuï així”.

DAVID BOTE // Alcalde de Mataró

“L’esport de Mataró (i del Maresme) té, afortunadament, molts noms i cognoms. També molts adjectius: plural, divers, de qualitat, apassionant, responsable i competitiu, molt competitiu. I ara, després de sis anys, també un segell de qualitat: L’Esportiu Maresme. Una finestra de reconeixement i visibilitat per deixar constància i contribuir a generar referents i oportunitats. Enhorabona i per molts anys fent lluir l’esport maresmenc.”

More in Entitats