Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

Els alumnes de 6è de primària s’inicien al vòlei platja

Dins les activitats de promoció esportiva que es fan en el marc del Pla Català d’Esport a l’Escola durant l’any, el Consell Esportiu del Maresme amb l’arribada del bon temps proposa activitats de descoberta esportiva a la platja de Mataró.

En aquesta ocasió, el passat 23 de maig, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol i l’Ajuntament de Mataró es va organitzar la trobada de vòlei platja a la platja de Mataró per a prop de 500 alumnes de 6è de primària de 12 escoles de la ciutat. Tot un espectacle visual.

Aquesta trobada esportiva tanca el curs d’activitats de promoció dins del marc del PCEE. Durant la temporada escolar s’organitza una trobada esportiva per a cada curs.

L’objectiu d’aquestes trobades és apropar diverses formes d’activitat física i esport als alumnes, des de petits i fins a l’adolescència, per tal que puguin experimentar, divertir-se i potser descobrir formes d’adquirir un bon hàbit com és el de practicar esport.

Al Maresme, promocionem a més aquells esports i activitats pròpies de les característiques del territori com són les activitats nàutiques i a la platja.

More in Consell Esportiu del Maresme CEM