Connect with us

Malgrat de Mar

Cooltra Beach Volley Festival Malgrat de Mar, quin gran espectacle!

Prop de 2.000 partits jugats, 630 inscrits (302 parelles en total), 57 pistes muntades més una central amb graderies, zona village, jugadors procedents d’Andorra, València, Alacant, Madrid, França, Itàlia, l’Argentina, Alemanya…

Estem parlant de la prova de vòlei platja més gran organitzada a Espanya. Estem parlant del Cooltra Beach Volley Festival de Malgrat de Mar, que ha comptat amb la col·laboració directa de l’Ajuntament i també de la Federació Catalana de Voleibol i dels diferents patrocinadors.

L’espectacular torneig, que forma part del SVAT Tour 2024 i és puntuable per al Campionat de Catalunya de vòlei platja, es va disputar per quart any consecutiu en un espai únic en tot el litoral marítim del Maresme: la platja de l’Astillero de Malgrat de Mar. Sobre la sorra d’aquesta coneguda platja es va dur a terme un gran muntatge que exigeix un gran esforç logístic i organitzatiu.

La prova, a causa del gran nombre d’inscrits, es va dividir en dues jornades durant el primer cap de setmana de juny i en diferents categories: Elit, Pro i Amateur. Dissabte es van disputar els partits masculins i femenins i diumenge va ser el torn per al Mixt i Elit.

La platja de l’Astillero de Malgrat de Mar, que es va bolcar en l’esdeveniment, va acollir la prova de vòlei platja més nombrosa d’Espanya

Les finals d’aquesta última categoria es van poder veure pel canal Esport 3 de TV3. Un torneig que va repartir en total 3.000 euros en premis i que va fer les delícies dels esportistes i acompanyants amb una ‘beach party’ nocturna inclosa.

La dimensió competitiva d’aquesta prova es va poder comprovar amb els guanyadors de les categories Elit. En dones va guanyar la millor parella catalana del vòlei platja dels últims temps, la lituana Erika Kliokmanaite i l’estoniana Kadri Puri, actuals campiones del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour. En la competició masculina el triomf va somriure a Conrad Rovira i Finn N.Pickert.

Més de 2.000 partits, 57 pistes i una central i 630 inscrits van prendre part d’aquesta competició del SVAT Tour 2024 que compta amb el suport de la FCVb

El SVAT Tour 2024 consta de diferents proves repartides per la costa catalana, sent el Maresme on se celebren més tornejos: Mataró, Tarragona, Malgrat de Mar, Roda de Berà, Vilanova i la Geltrú, Premià de Mar i Masnou.

More in Malgrat de Mar