Connect with us

Entitats

L’Assemblea de la FCF homenatja la figura d’Antonio Jiménez

L’exdirectiu de l’FCF i delegat al Maresme rep un sentit i emotiu record pòstum a casa seva, Mataró, per part dels assistents a l’Assemblea General Extraordinària.

El Teatre Monumental de Mataró ha acollit les Assemblees Generals Extraordinàries de la Federació Catalana de Futbol. En la primera d’elles, s’ha retut un sentit i emotiu homenatge a títol pòstum a qui va ser directiu de l’FCF i delegat al Maresme entre els anys 2011 i 2021, Antonio Jiménez, mort de forma sobtada el passat mes de setembre, als 59 anys d’edat.

Durant l’acte, celebrat a la que fou casa seva, s’ha emès un vídeo amb la veu d’excompanys tant de Junta Directiva com del món del futbol de la comarca del Maresme, en memòria d’Antonio Jiménez. A la vegada, també s’ha fet l’entrega d’un ram de flors als membres de la seva família, enmig d’un calorós i llarg aplaudiment per part dels assistents.

Un apassionat del futbol territorial

Figura clau del futbol a Mataró i la comarca del Maresme, el seu entusiasme, ganes de treballar i de potenciar el futbol va comportar que fos un gran impulsor del futbol més modest en l’àmbit territorial, i de les Seleccions Base Territorials del Maresme masculines i femenines. Sempre implicat en ajudar a les persones més necessitades, va col·laborar de manera estreta amb la Fundació de l’FCF per organitzar el Campus Solidari que se celebra cada any a Mataró, així com la primera edició de l’Enfutbola’t, a la ciutat.

El nou camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez

El passat mes de desembre, el Ple Municipal de l’Ajuntament de Mataró va aprovar per unanimitat el canvi de nom del Camp Municipal de Futbol de Cirera per passar a anomenar-se Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez, en homenatge a la seva figura. La UD Cirera i l’Associació Veïnal de Cirera van fer la petició arran de la pèrdua d’un referent del futbol a Mataró, com a jugador, entrenador i president del club groc-i-vermell, i lluitador incansable del barri. L’acte commemoratiu d’homenatge i canvi de nom del camp de futbol es va dur a terme el passat 6 de febrer de 2022, en una jornada per al record.

More in Entitats