Connect with us

Mataró

L’Assolim-CN Mataró, en el reconeixent institucional als millors clubs catalans

A mitjans del mes de juliol, el Palau de Pedralbes de Barcelona va acollir un acte oficial de la Generalitat de Catalunya on el president, el Molt Honorable Pere Aragonès, va voler reconèixer els èxits esportius dels clubs catalans durant la temporada 2022-2023, equips que han aconseguit ser primers o segons en les seves respectives lligues, i per tant ser capdavanters en els seus esports.

Amb unes frases molt sentides com “ens feu sentir orgullosos de l’esport català” o “sou tot un referent”, el cap de l’Executiu va voler ressaltar la importància dels èxits esportius assolits per tots i totes. La consellera de la presidència la sra. Laura Vilagrà va valorar l’esforç, el talent i el treball conjunt d’esportistes, entrenadors/es i quadres directius per a assolir les fites tan importants que han aconseguit els esportistes de Catalunya.

A l’acte també hi era la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, la sra. Anna Caula Paretas.

Per la gran temporada feta pel 1r. equip de waterpolo femení, l’Assolim-CN Mataró, el Centre hi va ser representat per una delegació encapçalada pel president, el sr. Francesc Casabella a qui acompanyava el gerent de l’entitat el sr. Jordi Neira i les jugadores Clara Cambray (capitana), Anna Gual, Queralt Bertran i Elisabet Carmona.

L’Assolim CN Mataró ha jugat totes les finals a les quals optava aquesta temporada, aconseguint el títol de la Supercopa d’Espanya i els subtítols de la Champions, Lliga estatal , Copa de la Reina i Supercopa de Catalunya.

Sens dubte, un reconeixement ben merescut.

Font i fotos: Centre Natació Mataró

More in Mataró