Connect with us

Calella

Calella va acollir la Copa d’Espanya i el Campionat de Catalunya

El 24 de juny va tenir lloc a la platja del Garbí de Calella la primera de les dues parades del Subaru Triatló Cross. La prova, que comptava amb un segment de natació de 750 metres, un de MTB de 22 quilòmetres i 5 de carrera a peu, va ser també la primera prova de la Copa d’Espanya de Triatló Cross i el Campionat de Catalunya de la mateixa modalitat.

La competició, doncs, va ser encara més dura del que ens té acostumats aquesta prova. Entre els homes, Roger Serrano es va imposar havent liderat des del començament i marcant les diferències en l’aigua, on va deixar clar que es tracta d’un veritable especialista en aquest tipus de prova. Per la seva banda, Aleix Sierra va travessar la meta en segon lloc, fent valer la seva gran habilitat en el recorregut de MTB, on va aconseguir una espectacular remuntada després de perdre una mica de temps en el tram nedant. El tercer va ser Albert Torres, que també va firmar una gran actuació que li va servir per tancar la prova en els llocs d’honor. En la categoria femenina, Merce Tusell va haver d’esmerçar-sea fons i, després de sortir en segona posició de l’aigua, aconseguir passar a Mayalen Noriega sobre la bicicleta per aconseguir la victòria. Tercera, a solament uns segons de Noriega, va arribar a la meta Aina Piques, completant el podi femení.