Connect with us

Calella

Gran paper del Club Tennis Taula Calella en els Campionats d’Espanya

Dos ors, un bronze i set quarts de final són el gran balanç que s’endú el club maresmenc dels Campionats d’Espanya de totes les categories, disputats a Zamora entre el 21 de juny i el 9 de juliol.

En la primera part del Campionat es van disputar les proves aleví i juvenil, amb la participació de 3 equips calellencs.

En categoria aleví masculí, el Tarinas Calella, amb Mateo Leone, Toni Ruscalleda, Pau Torrent i Arnau Pera, va aconseguir un bronze històric, amb quatre jugadors calellencs arribant a unes semifinals on es va perdre amb Valls del Nord per un ajustat 2-3. Als 1/4 de final, els calellencs van derrotar al Cassà per 3/2. Abans s’havien desfet de l’Helios Saragossa, el Sevilla, l’Alicante i el Totana.

L’equip juvenil masculí del Termotur Calella, amb la baixa de Martí Garrido, no va poder superar la fase de grup. Van jugar l’Aman Kumar i en Xavier Abio amb ajuda dels alevins per poder completar l’equip.

L’equip aleví femení del Suris Calella, amb Laia Font i Maria Martínez va caure als 1/8, derrotant a Linares i Binéfar i perdent amb dos dels favorits, amb Torrelavega a grups i amb Club del Mar al quadre.

En les proves individuals, en Toni Ruscalleda va ser el palista calellenc més destacat, arribant als 1/4 de final, on va caure amb Oriol Martínez d’Andorra, al que havia derrotat a la prova d’equips. En Mateo Leone va perdre als 1/16 a la prova aleví, mentre que en Pau Torrent va arribar als 1/32, igual que la Maria Martínez i la Laia Font en aleví femení i l’Aman Kumar en juvenil masculí. L’Arnau Pera en alevins i en Xavi Abio en juvenil, van passar de grup, però van caure a les prèvies.

En les proves de dobles, Mateo Leone i Toni Ruscalleda es van quedar a un pas de les medalles. Van derrotar als primers caps de sèrie a 1/8 però van acabar perdent a 1/4 amb els futurs campions. A 1/8 van perdre en Toni i la Laia Font en mixtes.

En la segona setmana va ser el torn dels benjamins, prebenjamins, infantils i juvenils. L’equip benjamí femení format per l’Ainoa Caparrós i la jugadora cedida del CTT RIpollet, Ariadna Arnau, va arribar fins als 1/4 de final, on va caure per un ajustat 3-1 contra l’Alacant.

L’equip infantil femení, amb Lluna Díez i Laia Font va quedar eliminat en un grup amb el màxim favorit, el Burgos.

En les proves individuals, el més destacat va ser el prebenjamí Nil Salan, que participava al seu primer campionat i va jugar a un gran nivell, arribant als 1/4 de final.

La que també va debutar amb una gran actuació va ser l’Ainoa Caparrós, que va arribar als 1/8 de final de la prova invididual i als 1/4 de final en dobles, juntament amb l’Ariadna.

En infantil masculí Xavi Abio va perdre als 1/16 de final en les proves individual i de dobles fent parella amb en Soheil Ghasemi. La Lluna i la Laia no van aconseguir superar la fase de grups, mentre que les parelles formades per la Lluna i en Xavi, i la Laia i la Lluna, tampoc van aconseguir arribar a les últimes rondes.

I per últim, els veterans van ser els protagonistes en l’última setmana de competició. En Jaume Puig va aconseguir proclamar-se campió d’Espanya en la categoria +70, després de derrotar en la final al madrileny De Haro per un ajustat 3 a 1.

Amb aquest títol, Puig amplia el seu palmarès, ja que ja havia guanyat en +40, +50 i +60.

L’Orlando Saña en +65 i en Jordi Font en +70, es van quedar a un pas del podi, perdent als 1/4 de final. També va caure als 1/4 de final en la prova de dobles +65, la parella formada per Font i Puig.

El campionat va acabar de la millor manera possible amb el títol aconseguit per l’equip format per Orlando Saña, Jordi Font i Jaume Puig, en la categoria d’equips +65, on després d’anar guanyant tots els partits, han derrotat al CTM Ilicitano per un ajustat 3 a 2.

Font i fotos: CTT Calella

More in Calella