Connect with us

Calella

Èxit de les segones Olimpíades de la Gent Gran de Calella

Del 2 al 8 de juliol, Calella va viure una intensa setmana amb la celebració de les segones Olímpiades de la Gent Gran.

Impulsades per l’Associació de la Gent Gran de Calella i Calella Marxa, més de 400 persones van prendre part en alguna de les competicions realitzades cada matí al Passeig Manuel Puigvert.

Per segon any, Calella va ser l’epicentre d’un esdeveniment esportiu de gran importància per a la ciutadania del municipi, les Olimpíades de la Gent Gran.

I com a totes les olimpíades, aquestes també van tenir la marxa de la torxa per diversos indrets de la ciutat i l’encesa del peveter amb els corresponents parlaments. D’aquesta manera es va donar el tret de sortida a una setmana de competició centralitzada bàsicament al Passeig Manuel Puigvert.

Tirada de bitlles catalanes amb participants de Calella i altres poblacions veïnes, petanca, escacs, bàsquet 3×3, futbolí humà o bàdminton van ser les proves que molts dels participants van poder practicar durant aquestes segones olimpíades de la Gent Gran calellenques. Les proves de natació es van fer a la piscina coberta municipal Dorly Strobl.

La vessant més lúdica i festiva d’aquestes segones olimpíades de la gent gran es va viure cada tarda també al Passeig Manuel Puigvert amb les actuacions musicals que van servir per tancar cada jornada de competició.

Les olimpíades de la gent gran són una oportunitat per promocionar i reivindicar l’envelliment actiu i la importància de l’activitat física. Ens veiem l’any vinent!

Font: Ràdio Calella TV i Ajuntament de Calella

More in Calella