Connect with us

Cabrils

Club Voleibol Cabrils, de 25 jugadors a 155 en nou anys

Jaume Pons i Lluïsa Cuadern són l’ànima del Club Voleibol Cabrils. Aquest matrimoni (consultor ell i agent comercial ella) ha estat al capdavant de l’entitat des de la seva creació oficial, el 4 de gener de 2016, fins al dia d’avui.

Un reduït grup de noies i nois de l’Institut de Cabrils, al començament del curs escolar 2015-2016, volien practicar voleibol i van demanar permís a l’ajuntament per utilitzar el Pavelló Municipal. Des del consistori se’ls va contestar que si eren capaços de crear un club tindrien ple dret a usar la instal·lació municipal. I així va ser com va arrencar el Club Voleibol Cabrils, amb set jugadors el gener de 2016 i van tancar la temporada al juny amb vint-i-cinc jugadors.

SÈNIOR FEMENÍ
INFANTIL MASCULÍ

Cap als seus primers deu anys d’existència, la fotografia avui del CV Cabrils ha canviat radicalment, malgrat alguns inconvenients que comenten els presidents, Jaume i Lluïsa: “Cal pensar que som un poble relativament petit i que estem molt prop de poblacions amb una gran tradició de voleibol i d’un enorme potencial, sense anar més lluny, Premia de Dalt, Premià de Mar, Vilassar de Mar i Mataró”.

D’aquell equip pioner del 2016 han passat a dotze equips amb els quals compta en l’actualitat l’entitat (deu disputen la lliga de la Federació Catalana de Voleibol i dos estan inscrits en el Consell Esportiu del Maresme). I dels 25 entusiastes jugadors que van tancar la temporada 2015-2016 han passat als 155 d’avui dia: “La pandèmia ens va fer molt mal, perquè va haver-hi moltes baixes. Ha estat un treball constant i pacient per anar recuperant el que es va perdre. Estem molt satisfets, ja que any rere any hem augmentat en jugadors. De fet, ens falten hores per poder entrenar i hem hagut de dividir la pista del pavelló en quatre camps”.

INFANTIL FEMENÍ VERMELL
BENJAMÍ

El Jaume i la Lluïsa es feliciten que “gairebé la meitat dels jugadors que tenim són de Cabrils. Aquí tothom és benvingut. El nostre gran objectiu és formar bons entrenadors, perquè d’això se’n beneficiaran els jugadors. No somiem a pujar en categories, solament que els nois i les noies aconsegueixin el seu millor nivell i gaudeixin. Ens enorgulleix molt que dos jugadors infantils, Hugo Gualdo i Ona Janes, hagin estat cridats per a la selecció catalana de la seva edat”.

Avui el coordinador del club és el fill del matrimoni, Martí Pons. Per tot això, el Club Voleibol Cabrils mira el present i al futur amb optimisme.

LLUÏSA CUADERN / JAUME PONS Presidents: “El nostre objectiu és que els jugadors aconsegueixin el seu millor nivell i gaudeixin”

Equips del Club Voleibol Cabrils

 • BENJAMÍ Consell Esportiu del Maresme
 • ALEVÍ FEMENÍ Campionat de Catalunya Aleví Femení
 • ALEVÍ MASCULÍ Campionat de Catalunya Aleví Masculí
 • INFANTIL FEMENÍ NEGRE 2a Divisió Infantil Femenina (Classificació)
 • INFANTIL FEMENÍ VERMELL 2a Divisió Infantil Femenina (Promoció)
 • INFANTIL MASCULÍ 2a Infantil Masculina
 • CADET NEGRE Consell Esportiu del Maresme
 • CADET VERMELL 3a Divisió Cadet Femenina
 • JUVENIL 3a Divisió Juvenil Femenina
 • JÚNIOR 2a Júnior Femenina
 • SÈNIOR FEMENÍ 3a Divisió Sènior Femenina
 • SÈNIOR MASCULÍ 2a Divisió Sènior Masculina

More in Cabrils