Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

Comença el MARESME DANCE FEST!

Inaugurem la nova activitat dels Jocs Esportius Escolars

El passat diumenge 17 de març es va celebrar el primer festival d’una nova activitat dels Jocs Esportius Escolars anomenada MARESME DANCE FEST! i dedicada a tots els ballarins i ballarines que participen en activitats de dansa a les seves escoles o centres educatius.

MARESME DANCE FEST! neix amb l’objectiu de donar primeres experiències als participants que s’inicien al món de la dansa, que puguin gaudir de mostrar les seves peces i de manera que convisquin totes formes de ball en cadascuna de les jornades.

En aquesta primera edició, acollida per Maristes Valldemia de Mataró, van participar 13 grups de ball provinents de 5 entitats entre escoles de dansa i centres educatius del Maresme. A més a més, vam comptar amb la presencia de grups de competició que van servir per inspirar a petits i grans.

La jornada va finalitzar amb el ball de comiat del MARESME DANCE FEST! el qual tots els participants i tot el públic del pavelló el va ballar a l’hora per dir-se adeu fins al proper festival. Enguany l’activitat comptarà amb dues entregues. La propera serà al maig a Premià de Mar… properament més informació!

Gràcies a tots i totes per participar en el naixement d’aquesta nova activitat a la qual augurem moltes altres edicions!

More in Consell Esportiu del Maresme CEM