Connect with us

Mataró

El CV Mataró, campió de Catalunya aleví

Èxit rotund de l’aleví masculí del Club Voleibol Mataró, que aquesta temporada participava per primera vegada a la competició federada de la categoria

L’aleví masculí del Club Voleibol Mataró ha acabat proclamant-se campió de Catalunya amb molta superioritat. El conjunt mataroní, format per 7 jugadors alevins i 2 benjamins, no ha perdut cap set en tota la temporada i totes les victòries han estat molt contundents.

El Mataró va guanyar els 9 partits de la fase de grups sense cedir cap set i d’aquesta manera es va classificar per accedir a les semifinals de la categoria com a primer classificat del grup. En el partit de semifinals, els mataronins es van enfrontar al CN Sabadell, club organitzador de les fases, que venia de guanyar amb comoditat el seu partit de quarts de final al Sant Gervasi. Tot i jugar contra l’amfitrió i debutar en una fase final, els joves jugadors del Mataró no van patir en cap moment i van guanyar les semifinals per un contundent 0-2 (14-25 i 12-25) i d’aquesta manera s’asseguraven jugar la final i el bitllet per als Campionats d’Espanya de Valladolid.

A la final, ja amb la classificació per l’estatal assegurada, el Mataró va tornar a ser molt superior al rival, en aquest cas al Club Voleibol Vall d’Hebron, que també havia guanyat còmodament la seva semifinal, l’equip barceloní va veure com els maresmencs guanyaven amb molta claredat el partit decisiu per 2 sets a 0 (25- 15 i 25-9).

Els mataronins jugaran a Valladolid la Fase Final del Campionat d’Espanya després d’una temporada perfecta

I ARA CAP A VALLADOLID…

Ara el Mataró afronta amb molta il·lusió el Campionat d’Espanya de Valladolid, on s’enfronten els 32 millors equips espanyols. L’objectiu és superar la 12a posició final que va aconseguir el primer equip català de la temporada anterior, el CN Sabadell. No serà fàcil, ja que el nivell del voleibol masculí en algunes comunitats autònomes és molt superior al de Catalunya.

L’EQUIP INFANTIL VA ACABAR EN TERCER LLOC EN UNA TEMPORADA PER EMMARCAR DE LA BASE MASCULINA

I si l’equip aleví ha estat el campió, l’equip infantil ha sorprès tothom assolint el tercer lloc de Catalunya en una temporada per emmarcar de la base masculina del Club Voleibol Mataró. Els dos equips que comparteixen el mateix staff tècnic, amb David Casas i Josep M. Mármol, han deixat empremta i, si bé l’equip aleví era una incògnita, l’equip infantil, a priori, havia de lluitar per mantenir la màxima categoria, amb només 3 jugadores que continuaven a la plantilla respecte a la temporada anterior.

A més, cal tenir present que 4 Jugadors de categoria aleví han format part de l’infantil i 2 més s’hi han afegit quan els tècnics ho han requerit, era el conjunt més jove i inexpert de la categoria infantil. Amb un treball excel·lent i molt capacitat de millora l’equip ha estat sempre en les primeres posicions i finalment ha assolit el tercer lloc final a la classificació. Àlvar Julian, president del CV Mataró, comenta: “Estem molt contents per la classificació final de l’infantil, per al Campionat de Catalunya aleví i assolir la participació per al Campionat d’Espanya, és un fet del tot inesperat, ara tots amb molta il·lusió cap a Valladolid i a gaudir-ho. Malauradament, només ens ha quedat una petita espineta, la fase dels infantils, que vam organitzar a Mataró i que no va sortir com esperàvem. La temporada ha estat excel·lent i ara treballarem per poder-la repetir. En aquest sentit, el club ja està programant proves d’accés pels diferents equips i són molts els jugadors interessats en diverses categories que s’han posat en contacte amb nosaltres”.

Les proves per als diferents equips seran el mes de juny, en el cas de l’aleví i l’infantil masculí un cop finalitzat el Campionat d’Espanya.