Connect with us

Mataró

Presentat el Tercer Torneig Internacional Ciutat de Mataró de Tennis

El Club Tennis Mataró consolida la seva aposta pel talent jove amb una nova edició del Torneig Internacional, del 19 al 26 de maig

  • Destaca la participació de l’actual campió, Sánchez Izquierdo, que vol revalidar el títol i Manel Lázaro, campió de la primera prequaly feta pel club
  • El club mataroní repartirà 25.000 euros en premis i invertirà 45.000 euros per fer realitat la tercera edició
  • El partits es podran veure gratuïtament al Club Tennis Mataró i també en streaming

El Club Tennis Mataró afiança la seva aposta pel talent jove amb una nova edició del Torneig Internacional Ciutat de Mataró, un World Tennis Tour que reunirà, de nou, 32 tennistes en individuals i 16 parelles en dobles, que jugaran per endur-se la tercera edició d’aquest ITF que se celebrarà del 19 al 26 de maig a les instal·lacions del club.

Es tracta de la consolidació d’aquesta competició que veurà jugar les grans promeses del tennis mundial. De fet, s’espera que sigui una edició molt disputada: a falta de la signatura, s’hi han inscrit els dos primers guanyadors del torneig, Martín Tiffon, que ocupa la posició 454 del ranking ATP, i l’actual campió, Sánchez Izquierdo que és el 264. Entre els noms internacionals més destacats hi ha l’americà Kwiatkowski (275 ATP), l’italià Giustino (324) i el neerlandès Den Ouden (348).

Èxit de la nova ‘pre-qualy’ i facilitats per als esportistes

El club mataroní ha organitzat per primera vegada una prequaly per atorgar dues wild cards, o el que és el mateix: Manel Lázaro jugarà directe el quadre final per haver guanyat la prequaly del passat mes de març i el finalista, Robert Watzka, serà a la prèvia. La prequaly va servir de preàmbul d’aquesta gran cita del tennis a Mataró, que vol ajudar els joves en la seva progressió i afavorir la seva evolució cap a l’àmbit professional. De fet, molts dels participants es debaten entre l’oportunitat del Club Tennis Mataró i la prèvia de Roland Garros.

La directora del torneig, Anna Cris Sans, assegura que l’ITF mataroní s’està fent un lloc en les prioritats dels tennistes, perquè es pot veure un gran nivell competitiu i als esportistes se’ls donen totes les facilitats.

També la regidora d’esports de l’Ajuntament de Mataró, Bea Delgado, assegura que per a Mataró és un luxe que el club decideixi seguir apostant per aquest torneig, que situa la ciutat al mapa tennistic internacional.

La fase prèvia engega el 19 de maig i donarà bitllet per al quadre final

El torneig engegarà el diumenge 19 de maig amb la fase prèvia. El gran gruix dels tennistes buscaran el seu lloc al quadre final, on només 32 tennistes jugaran per arribar a la gran final. Un cop coneguts tots els participants, el quadre final es començarà a jugar a partir de dimarts 21 de maig.

Tots els partits tenen entrada gratuïta i es manté el servei d’streaming

La intenció del Club Tennis Mataró és que el públic, tant de Mataró com d’arreu, pugui gaudeixi del torneig, així que obren portes de manera totalment gratuïta a tots els seguidors i seguidores d’aquest esport. A més, hi haurà opció presencial, però també en línia: novament s’han instal·lat càmeres a les diferents pistes perquè els partits del quadre final es puguin seguir en streaming des de la pàgina web del club.

25.000 dòlars en premis i una inversió de 45.000 euros

Els participants es repartiran 25.000 dòlars en premis. Segons apunta l’organització, el campió de la final, que es disputarà el 26 de maig s’endurà aproximadament 3.200 euros. Des del club invertiran 45.000 euros per dur a terme el torneig. L’entitat ho organitza sense ànim de lucre, així que no hi haurà cap benefici econòmic per al club.

Suport de l’Ajuntament de Mataró, patrocinadors i col·laboradors

El Ciutat de Mataró l’organitzen membres del Club Tennis Mataró, que compten amb el suport de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, les Federacions espanyola i catalana de tennis i la Federació Internacional de Tennis (ITF), així com patrocinadors i col·laboradors que han dipositat la seva confiança en l’esdeveniment.

Des del Club Tennis Mataró agraeixen el patrocini d’Avanza Sports, Maytoi i Aftrans. També la col·laboració de Mapfre i Head, així com al total de voluntaris que permetran dur a terme el torneig amb les millors condicions.

More in Mataró