Connect with us

Arts marcials

Contra la violència masclista, educació… i esport

Des de 1999, l’ONU ve declarant el 25 de novembre com a Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Una de les principals prioritats de l’Ajuntament de Malgrat de Mar és la lluita contínua per erradicar la violència masclista.

Per aquest motiu, des de la Regidoria d’Igualtat i LGTBIQ+ es treballa dia a dia per conscienciar totes les persones que la igualtat entre dones i homes és un dels pilars fonamentals del benestar de la nostra societat. Per mantenir viu aquest compromís, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha organitzat una sèrie d’activitats, xerrades i exposicions, com un taller de defensa personal per prevenir agressions de tota mena dirigida a dones a partir dels 16 anys que desitgin adquirir unes nocions bàsiques d’autoprotecció.

El 26 de novembre, Malgrat organitza una jornada repleta d’actes per celebrar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Aquest taller/curs es durà a terme el dissabte dia 26 a càrrec d’Àlex Baena, director de Top King Malgrat. També hi haurà una xerrada/col·loqui amb dues grans lluitadores professionals d’arts marcials, un altre sobre assessorament jurídic i legal davant una agressió i finalment consells sobre l’alimentació en les diferents etapes de la dona.

El plat fort de la jornada serà la gala benèfica i solidària, els beneficis de la qual aniran destinats íntegrament a la Fundació Vicente Ferrer de l’Índia. Una gala que anirà acompanyada de la tercera edició de ‘Fight for Glory-Top Queens’, un esdeveniment esportiu internacional que viurà diferents campionats de K1 i Muay Thai. Mireia García lliutarà pel Campionat del Món de K1, així com Victoria Boyanova el d’Europa d’aquesta disciplina i Ayub El Majdoub el d’Espanya. La cirereta del pastís la posarà Khyzer Hayat, tot un ídol local i d’aquest esport que lluitarà per revalidar el títol de campió del món de Muay Thai.

La gala benèfica anirà acompanyada de l’esdeveniment TOP QUEENS de Muay Thai i K1, amb dos campionats del món, un d’Europa i un altre d’Espanya

Aquests combats compten amb l’homologació de les diferents federacions, com la ISKA (Internacional Sport Kickboxing Association). L’organització d’aquesta gala esportiva és a càrrec, una vegada més, de Team Calvet i Top King Training Center. Totes les activitats i combats es duran a terme el dissabte 26 de novembre en el Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar.

More in Arts marcials