Connect with us

Esports Nàutics

El paddle surf s’apodera de les aigües de Malgrat

L‘Ajuntament de Malgrat, en la seva decidida aposta per potenciar totes les disciplines esportives, també vol mirar cap al mar i explotar les enormes possibilitats que té el front marítim d’aquesta població mediterrània.

I com que el moviment es demostra caminant, acaba d’organitzar el “Gran Premi Paddle Surf Malgrat de Mar” en col·laboració amb el Club Vela Blanes i les entitats esportives Paddle Surf Blanes i The SUP Paradise. La prova formava part del “Costa Brava SUP Race Maresme Edition”.

Aquest esport, on l’equilibri és tan important, està creixent com l’escuma i cada dia és més habitual veure en el nostre litoral a nens, joves i adults practicar aquesta especialitat nascuda a Hawaii a principi de l’any 2000. El surf de ‘pala’ o ‘rem’ és una forma de lliscament en la qual el navegant utilitza una pala per a desplaçar-se per l’aigua mentre roman dempeus en una taula de surf.

Una diferència entre la idea moderna de surf i el SUP (Stand up paddle en anglès) és que aquest últim no necessita una ona. Aquest esport es pot practicar en mar obert, ports, llacs, rius o qualsevol gran massa d’aigua.

La competició de Malgrat va permetre gaudir d’una matinal d’imatges plàstiques de gran bellesa, amb el mar pres per dotzenes de palistes de diferents edats recorrent les distàncies a completar en cada categoria.

El lliurament de premis, que es va realitzar en la mateixa platja, va estar a càrrec de l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, i el regidor d’Esports, Miquel Àngel Ruiz.


Futbol Sala, Malgrat, seu del Campionat d’Espanya Aleví

La selecció guanyadora, Múrcia

De l’11 al 14 d’abril, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera van acollir la Fase Final Aleví del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de futbol sala. En el Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar es van disputar un total de deu partits, entre ells, les dues semifinals, tercer i quart lloc i la gran final. El torneig va estar organitzat per la Federació Catalana de Futbol en estreta col·laboració amb la Regidoria d’Esports de Malgrat de Mar i l’Inter Esportiu Malgrat FS. L’FCF va lliurar a l’alcaldessa Carme Ponsa un trofeu com a reconeixement per l’aposta que fa el municipi per acollir competicions de futbol sala. El campionat, per cert, el va guanyar la selecció autonòmica de Múrcia després d’imposar-se per 5-4 en una final d’infart, decidida en l’últim segon, a la de Castella-la Manxa.

Carme Ponsa amb el senyor Calle

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Esports Nàutics