Connect with us

Bodybuilding&Fitness

La malgratenca Elisabet Pujol es proclama campiona de Catalunya d’halterofília 2024

Elisabet Pujol Barnés, nascuda a Malgrat el 15 d’octubre de 1990, ha revalidat el títol de campiona de Catalunya d’halterofília de -76 quilos de la temporada passada.

La malgratenca, que entrena al 77 Feet CrossFit i al Forum Fit de Blanes, va aconseguir la victòria al campionat disputat el passat mes a Matadepera, on va aixecar 88 quilos en la modalitat d’arrencada i 106 quilos en la de dos temps. En arrencada, Pujol va aconseguir superar la seva marca personal i també va batre el rècord de Catalunya.

Recordem que l’any passat, Elisabet ja va quedar subcampiona d’Espanya al campionat disputat a Huércal d’Almeria. Es va penjar tres medalles: plata en arrencada (83 quilos) i dos bronzes, un en la modalitat de dos temps (103 quilos) i un altre en la prova total olímpic (suma de tots els exercicis).

Un premi al treball que està duent a terme l’esportista del Maresme que ja s’ha convertit en una de les millors aixecadores no sols de Catalunya, també del panorama espanyol d’aquest esport olímpic.

More in Bodybuilding&Fitness