Connect with us

Arts marcials

Road2Enfusion Top Queens: quin espectacle a Malgrat de Mar!

Malgrat de Mar continua sent l’epicentre de les arts marcials i esports de contacte del Maresme. Ho va tornar a demostrar el passat 9 de març quan més de 2.000 persones van assistir com a públic a l’Enfusion Top Queens durant tota la jornada, des de les 15.30 hores fins a mitjanit.

Una trobada esportiva que s’emmarcava dins de les diferents celebracions del Dia Internacional de la Dona i, en aquest cas, donar-li visibilitat en el món dels esports de contacte. L’esdeveniment esportiu de kickboxing va comptar amb la participació d’esportistes de fins a 12 nacionalitats diferents.

Cal destacar a les lluitadores Claudia Perona, multicampiona d’Espanya de muay thai i medalla de bronze als Campionats del Món IF; d’Alba Díez, campiona de kick-boxing i bicampiona d’Europa de K1; i de la malgratenca Mar Puigneró, que van guanyar els seus respectius combats.

Antonio Campoy (SPARTA BCN), castigant el costat del rival amb el seu genoll dret
Mar Puigneró, de vermell (TOP KING MALGRAT), colpejant amb duresa la seva rival

El malgratenc Khyzer Hayat també es va proclamar campió dissabte. Antonio Campoy, campió d’Europa de K1, i Ayoub El Madjoub, multicampió d’Espanya de kick-boxing, també van pujar al ring del Germans Margall. En total es van disputar 30 combats professionals i amateurs de diferents modalitats: Muay Thai, K1 i Kick-Boxing.

Miquel Àngel Ruiz, regidor d’Esports, va detallar que van estar presents “gent de tot Espanya, d’Europa i fins i tot de Sud-amèrica. Estem parlant d’un esport minoritari, evidentment, però que de mica en mica va creixent i cada cop és més popular i més practicat i com a Ajuntament és un orgull que el nostre municipi sigui un lloc de referència. Fins i tot s’ha hagut d’obrir un hotel expressament per acollir esportistes que han participat en aquest esdeveniment i això és el que volem com a ajuntament”.

Amb presència d’esportistes de 12 nacionalitats diferents, es van disputar 30 combats: 15 professionals i 15 amateurs

La gran festa esportiva estava organitzada per l’escola d’arts marcials i esports de contacte Top King Training Center de Malgrat de Mar, per José Margallón i Boxe Academy 82 de Tolosa (França), amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, que va ser qui va encarregar als organitzadors aquesta gala esportiva.

Álex Baena, responsable de Top King, va fer un balanç positiu de la competició: “Al costat de ONE FC i GLORY, ENFUSION està al capdavant mundial quant a les promotores d’esports de contacte. Algunes de les seves edicions s’han celebrat en països com els Països Baixos, França i Dubai. Aquest ha estat un gran pas per a Malgrat de Mar al poder acollir un dels més importants esdeveniments del món d’aquestes especialitats esportives de repercussió internacional. A més, va ser la 4a edició de TOP QUEENS MALGRAT”.

Clàudia Perona va rebre el cinturó de guanyadora de mans del regidor d’Esports de Malgrat, Miguel Angel Ruiz
Khyzer Hayat, vencedor als punts en el combat estel·lar de la nit davant el campió portuguès.

L’esdeveniment s’emmarcava dins de la celebració del Dia Internacional de la Dona per donar-li visibilitat en el món dels esports de contacte

‘Road2Enfusion Top Queens’ també tenia un rerefons solidari. Els diners recaptats amb la venda de les entrades es destinaran a l’Associació de Formació Esportiva Malgrat, que treballa amb infants i joves en perill d’exclusió social a través de la pràctica esportiva i les arts marcials. De fet, l’AFE Malgrat fa temps que col·labora amb l’Àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Malgrat de Mar a través de diferents programes d’integració i formació.

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Sònia Viñolas, al costat de la vencedora Mar Puigneró i el seu equip
Els organitzadors, d’esquerra a dreta: José Margallón (Saragossa), Tarek Amada (Boxe Academy Mohamed VI) i Álex Baena (Top King)

Fotos de Cristian Martos

More in Arts marcials