Connect with us

Argentona

El FC Argentona puja a Primera Catalana en l’any del seu Centenari

Moment inoblidable per al FC Argentona l’any del seu centenari ja que, per segona vegada en els seus 100 anys d’història, tornarà a jugar a Primera Catalana, categoria en la qual va estar en la temporada 2017-2018 després de dos ascensos consecutius des de Tercera Catalana.

Aquesta temporada, l’equip entrenat per Rafa Garro i Sergi Domínguez va acabar la lliga regular (Segona Catalana, subgrup 2B) en primera posició amb 49 punts, amb una sola derrota, quatre empats i 15 partits guanyats. Això li va permetre a l’equip del Maresme classificar-se per al grup dos del ‘play off’ d’ascens a Primera Catalana amb un folgat avantatge respecte als seus cinc rivals en aquesta curta lligueta de sis equips: Molletense, Júpiter, Masnou, Cardedeu i Parc.

Seguint amb la seva impecable temporada, l’Argentona va certificar aquest cap de setmana el seu ascens matemàtic després de guanyar 0-2 al Cardedeu com a visitant. En total, quatre partits, tres victòries i un empat.

Sens dubte, tota Argentona pot estar molt orgullosa del seu primer equip de futbol, que tancarà el seu centenari de la millor manera possible: un ascens històric. Enhorabona!

More in Argentona