Connect with us

Clubs

El Centre Natació Mataró, 2n millor club de Catalunya

El passat dimarts 18 d’abril, al cinema Aribau de Barcelona, es va celebrar la Diada de la Natació Catalana on es guardonaven els esportistes que van excel·lir en la seva participació la passada temporada 2021-2022, de totes les diferents disciplines.

L’acte va estar presidit per la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula Paretas, hi van assistir el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé Rodríguez, el President d’Honor de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán Campañá i el President de la FCN, Ramon Bosch Dalmau.

Diversos esportistes del Centre Natació Mataró hi van ser per a recollir guardons, demostrant que el Centre continua en la seva bona línia de feina, de resultats i reconeixement, que el fan important.

L’entrenador de l’equip femení de waterpolo Assolim-CNM, en Dani Ballart Sans va rebre la Placa al Mèrit per la seva trajectòria com a tècnic de waterpolo, després de fer una gran temporada al front de l’equip.

La que fou capitana de l’equip femení de waterpolo, la Marta Bach Pascual, també va pujar per a rebre el Reconeixement Especial per la seva trajectòria esportiva amb la que ha esdevingut un referent del waterpolo català.

Les jugadores de l’Assolim-CN.Mataró, l’Anni Espar Llaquet i la Cris Nogué Frigola també van rebre el merescut reconeixement per ser Campiones d’Europa a Split amb la selecció estatal. La Cris Nogué va repetir premi com a campiona d’Europa Júnior al campionat jugat a Israel. Ambdues jugadores no hi van poder assistir pels seus compromisos amb la selecció espanyola.

Les joves Martina Claveria Murillo i Rita Gurri Capel, van recollir el seu guardó per la medalla de bronze guanyada amb Espanya al campionat del Món Juvenil jugat a Grècia. Van continuar els reconeixements per a la nedadora de natació artística, la Isabel Shuang Cui Xu, que a l’estiu va guanyar tres medalles amb Espanya, dues d’or i una de plata al campionat d’Europa nedat a França.

L’especialista de llarga distància en Guillem Pujol Belmonte va ser reconegut com a Campió de Catalunya de Fons, fent més gran la seva trajectòria de triomfs en aquesta disciplina. En Willy, tampoc hi va poder ser, per estar nedant a Florida, amb la selecció estatal, l’US Open. I la nedadora Clàudia Giralt Pidemont també va tenir el seu reconeixement com a Campiona de Catalunya de Fons, l’any passat que nedava amb el CN Mataró.

La cirereta a aquests resultats espectaculars va ser la classificació del Centre Natació Mataró com a 2n Millor Club de Catalunya.

La delegació del centre mataroní que va assistir a l’acte va estar encapçalada pel president, Francesc Casabella, a qui van acompanyar el gerent, Jordi Neira, la directora tècnica de waterpolo Elena Padilla, el director tècnic de natació Roger Cruañas i la coordinadora de natació artística, Ma. Carmen Orfila.

Informació i fotos: Centre Natació Mataró

More in Clubs